Ministry of Defence
BrahMos Missile Featuring Indigenous Booster Successfully Flight Tested
30 SEP 2020 2:28PM by PIB Delhi
BrahMos surface-to-surface supersonic cruise missile featuring indigenous Booster and Airframe Section along with many other ‘Made in India’ sub-systems was successfully flight tested for designated range at 1030 hours today on September 30, 2020 from ITR, Balasore in Odisha. It is one more major step in enhancing the indigenous content.
The BrahMos Land-Attack Cruise Missile (LACM) was cruising at a top speed of Mach 2.8.
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh congratulated all the personnel of DRDO and team BrahMos for the spectacular mission. Dr G Satheesh Reddy, Secretary DD R&D and Chairman DRDO congratulated the scientific community and industry for this feat.
Today’s successful launch has paved the way for the serial production of the indigenous booster and other indigenous components of the powerful BrahMos Weapon System realising Atmanirbhar Bharat pledge.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ইন্দিজিনস বুস্তর য়াওবা ব্রাহমোস মিসাইল মায় পাক্না ফ্লাইত চাংয়েং তৌখ্রে
30 SEP 2020 2:28PM by PIB Imphal
ইন্দিজিনস বুস্তর য়াওবা ব্রাহমোস সরফেস-তু-সরফেস সুপরসোনিক ক্রুইজ মিসাইল অমসুং এয়রফ্রেম সেক্সনগা অতৈ ‘মেদ ইন ইন্দিয়া’ সব সিস্তেমশিংগী ঙসি ২০২০গী সেপ্তেম্বরগী ৩০দা ওরিশাদা লৈবা বালাসোরগী আই.তি.আর.গী অখন্নবা মফম অমদা পুং ১০৩০দা মায় পাক্না মায় পাক্না ফ্লাইত চাংয়েং তৌখ্রে। ইন্দিজিনস য়াওবা অসিনা অচৌবা খোঙথাং অমনি।
ব্রাহমোস লেন্দ-এত্তেক্ত ক্রুইজ মিসাইল (এল.এ.সি.এম.) অসি য়াম্না য়াংবা স্পীদ মাচ ২.৮ ফাওবা পাইবা ঙম্মী।
রক্ষা মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা দি.আর.দি.ও.গী প্রসোনেল অমসুং ব্রাহমোসকী তীম্বু মখোয়গী ফজরবা মিসন অসিদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। দি.দি. আর.এন্দ.দি.গী সেক্ত্রেতরি অমসুং দি.আর.দি.ও.গী চেয়রমেন দাঃ জি. সাথিশ রেদীনা সাইন্তিফিক্কী কাংলুপ অমসুং ইন্দস্ত্রীবু মখোয়গী মায় পাকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ঙসিগী মায় পাকপা অসিনা পরিং নাইনা পুথোরক্লিবা ইন্দিজিনস বুস্তর ওইবা পোত্থোক অমসুং অতৈ মচাকশিং অসিনা ব্রাহমোসগী খুৎশু-খুলাইগী সিস্তেমদা য়াম্না শক্তি ওইবা অমা ওইদুনা আত্মানির্ভর ভারত মংফাওনহল্লি।