শক্তি মন্ত্ৰালয়
পাৱাৰ ফাইনেন্স কৰ্প’ৰেচন লিমিটেডে ২০২০-২১ বিত্তীয় বৰ্ষত পূৰণ কৰিবলগীয়া লক্ষ্যসমূহৰ বিৱৰণ আগবঢ়াই ভাৰত চৰকাৰৰ সৈতে এক বুজাবুজিৰ চুক্তিত স্বাক্ষৰ কৰিছে
29 SEP 2020 3:18PM by PIB Guwahati
পাৱাৰ ফাইনেন্স কৰ্প’ৰেচন(পিএফচি)লিমিটেডে ২০২০-২১ বিত্তীয় বৰ্ষত পূৰণ কৰিবলগীয়া লক্ষ্যসমূহৰ বিৱৰণ আগবঢ়াই ভাৰত চৰকাৰৰ শক্তি মন্ত্ৰালয়ৰ সৈতে এক পাৰদৰ্শিতা-ভিত্তিক বুজাবুজিৰ চুক্তিত স্বাক্ষৰ কৰে।
ভাৰত চৰকাৰৰ সচিব(শক্তি) শ্ৰী সঞ্জীৱ নন্দন ছাহাই আৰু পিএফচিৰ চিএমডি শ্ৰী আৰ.এছ ধিলনে এমঅ’পি আৰু পিএফচিৰ জেষ্ঠ বিষয়ববীয়াৰ উপস্থিতিত বুজাবুজিৰ চুক্তিত স্বাক্ষৰ কৰে।
ভাৰত চৰকাৰে বিভিন্ন পাৰদৰ্শিতা-ভিত্তিক মানদণ্ডৰ লগতে ৩৬,০০০ কোটিৰ এক অভিলাসী ৰাজহ লক্ষ্য স্থিৰ কৰিছে।
পিএফচিয়ে যোৱা কিছুবছৰৰ পৰা অনুকৰণীয় প্ৰদৰ্শন দাঙি ধৰিবলৈ সক্ষম হৈছে আৰু ভাৰত চৰকাৰৰ পৰা লাভ কৰা ৰেটিঙে স্বয়ং ইয়াৰ পাৰদৰ্শিতা প্ৰতিফলিত কৰে।

Ministry of Power
PFC signs MoU with Govt. of India detailing targets for FY 2020-21
29 SEP 2020 3:18PM by PIB Delhi
Power Finance Corporation Ltd (PFC) has signed a performance-based ‘Memorandum of Understanding’ (MoU) with Ministry of Power, Govt. of India detailing various targets to be achieved by PFC during FY 2020-21.
The MoU has been signed by Shri SanjivNandanSahai, Secretary (Power), Govt. of India and Shri R.S. Dhillon, CMD, PFC in presence of senior officials of MOP and PFC.
Govt. of India has set an ambitious revenue target of Rs. 36,000 Crs along with various performance-related parameters such as Operating Profit as percentage of Revenue from Operation, PAT as a percentage of Average Networth and Non-financial parameters viz., IPDS-related parameters.
PFC has been delivering exemplary performance from the past years and the ratings from the Government of India stands testimony to the performance.