পাৱর মন্ত্রালয়
পি.এফ.সি.না ভারত সরকারগা লোইননা শেনবা চহী ২০২০-২১গী পান্দম শুগাইনা পীরদুনা য়ান-চেদা খুৎয়েক পীনখ্রে
29 SEP 2020 3:18PM by PIB Imphal
পাৱর ফাইনান্স কোর্পোরেসন লিমিতেদ (পি.এফ.সি.)না পার্ফোর্মেন্সতা য়ুম্ফম ওইবা 'মেমোরেন্দম ওগ অন্দর্স্তেন্দিং' (এম.ও.য়ু.) অমা ভারত সরকারগী পাৱর মন্ত্রালয়গা লোইননা পি.এফ.সি.না শেনবা চহী ২০২০-২১গী মনুংদা ফংনবা হোৎনগদবা পান্দমশিং শুগাইনা পীরদুনা খুৎয়েক পীনখি।
য়ান-চে অদু শ্রী সঞ্জিব নন্দন সলাই, সেক্রেতরী (পাৱর), ভারত সরকার অমসুং শ্রী আর.এস. ধিল্লোন, সি.এম.দি., পি.এফ.সি.না এম.ও.পি. অমসুং পি.এফ.সি.গী মকোক থোংবা সেনিয়রশিংগী মমাংদা খুৎয়েক পীখি।
ভারত সরকারনা ওপরেতিং প্রোফিৎপু ওপরেসন্দগী লাকপা রেভিন্যুগী পার্সেন্তেজ, পি.এ.তি.বু এভরেজ নেৎৱর্থ অমসুং নোন ফাইনান্সিএল পেরামিতরশিং হায়বদি আই.পি.দি.এস.কা মরী লৈনবা পেরামিতরগুম্বা তোঙান-তোঙানবা পার্ফোর্মেন্স পেরামিতরশিংগা লোইননা লুপা করোর ৩৬,০০০কী রেভিন্যু ফংনবা পান্দম থম্লি।
পি.এফ.সি.না হৌখিবা চহী খরসিদগী মতীক চাবা পার্ফোর্মেন্স উৎলি অমসুং ভারত সরকারনা পীরিবা রেতিং অসিনা মখোয়গী পার্ফোর্মেন্সকী তেস্তিমোনী ওইরি।

Ministry of Power
PFC signs MoU with Govt. of India detailing targets for FY 2020-21
29 SEP 2020 3:18PM by PIB Delhi
Power Finance Corporation Ltd (PFC) has signed a performance-based ‘Memorandum of Understanding’ (MoU) with Ministry of Power, Govt. of India detailing various targets to be achieved by PFC during FY 2020-21.
The MoU has been signed by Shri SanjivNandanSahai, Secretary (Power), Govt. of India and Shri R.S. Dhillon, CMD, PFC in presence of senior officials of MOP and PFC.
Govt. of India has set an ambitious revenue target of Rs. 36,000 Crs along with various performance-related parameters such as Operating Profit as percentage of Revenue from Operation, PAT as a percentage of Average Networth and Non-financial parameters viz., IPDS-related parameters.
PFC has been delivering exemplary performance from the past years and the ratings from the Government of India stands testimony to the performance.