কেমিকেল্স অমসুং ফর্তিলাইজর মন্ত্রালয়
দি.এ.পি. অমসুং এন.পি.কে. হারগী মমল হেনগৎপগী থৌরাং লৈত্রি : আই.এফ.এফ.সি.ও.
28 SEP 2020 4:07PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন ফার্মরস ফর্তিলাইজর কোওপরেতিব লিমিতেৎ (আই.এফ.এফ.সি.ও.) হায়খ্রে মদুদি দি.এ.পি. অমসুং এন.পি.কে. হারগী মমল মেক্সিমম রিতেল প্রাইজদগী হেনগৎপগী থৌরাং লৈত্রি।
আই.এফ.এফ.সি.ও. গী মেনেজিং দাইরেক্তর শ্রী য়ু.এস. অৱস্তিনা ত্বীত অমদা হায় মদুদি মালেমগী কৈথেলদা হার শুংননবগী মপোৎ মচৈ হায়বদি ফোস এসিদ অমসুং অতৈ অতোপ্পগী মমল য়াম্না ৱাংলবসু, ঐখোয়না হারগী মমলদি হেনগৎলোই।
মহাক্না হায় মদুদি দি.এ.পি. অমসুং এন.পি.কে. হারগী এম.আর.পি. অসি রাবি লৌরোক পান্থা মনুংদা হেনগৎপগী থৌরাং লৈত্রি “লোয়ননা হায়রিবা অসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লাওরিবা আত্মানির্ভর ভারতকী পরিংদা লৌমী কাংবুদা লৌউ শিংউবগী পোৎলমশিং মমল হন্থদুনা পান্দম অসি য়ৌহনবা অসিনি। মসিনা লৌমীগী শেল-থুমগী ফিবম ২০২০দা শরুক অনি থোক্না হেনগৎহনবা অসিসু পান্দম থম্লি”।
আই.এফ.এফ.সি.ও. অসি হার শুংবা অমসুং য়োনবগী ব্যুজিনেস্তা মাংজিল থারিবা অদুগুম্লবা কোওপরেতিব সোসাইতি অমনি। ইন্দিয়াদা অসিগুম্বা শুংফম মফম ৫ লৈরি।

Ministry of Chemicals and Fertilizers
No plan to increase the rate of DAP and NPK fertilizers: IFFCO
28 SEP 2020 4:07PM by PIB Delhi
Indian Farmers Fertilizer Cooperative Limited (IFFCO) has reiterated that it has no plan to increase the Maximum Retail Price of DAP and NPK fertilizers.
IFFCO Managing director shri U.S Awasthi has said in a tweet that though there is a huge spike in the cost of raw materials like phos acid and others in the international market, still we are not going to increase the price of fertilizers.
He said that there is no plan to increase the MRP of DAP and NPK fertilizers during rabi season as “our aim is to serve the farmer Community by reducing input agri cost for them which is in line with Prime Minister Narendra Modi’s clarion call of Atma Nirbhar Bharat. It also aims to double the farmers' income by 2022".
IFFCO is a leading cooperative society engaged in the business of manufacturing and marketing of fertilizers.It has 5 manufacturing plants in India.