হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী নাবা ফবগী চাং খম থেংনা হেনগত্তুনা লাখ ৪৭.৫ লানখ্রে
রাজ্য/য়ু.তি. ১০না অনৌবা নাবা ফবগী কেসতা চাদা ৭৩ হাপকৎলি
25 SEP 2020 4:16PM by PIB Imphal
ভারতনা হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা নোংমগী মনুংদা তেস্ত লাখ ১৫ য়ৌনা তৌদুনা তেস্ত খ্বাইদগী ৱাংনা তৌবগী রেকোর্দ তৌখিবা নুমিত্তা, চাং ৱাংনা নাবা ফগৎলকপগী ফিবম লেপত্রি।
অনাবা লাখ ৪৭.৫ (৪৭,৫৬,১৬৪) হেন্না নাবা ফখ্রে। অনাবা মীওই ৮১,১৭৭ পুং ২৪গী মনুংদা নাবা ফখি।
ঙসি নাবা ফখিবগী কেসনা এক্তিব কেস (৯,৭০,১১৬)তগী লাখ ৩৮ (৩৭,৮৬,০৪৮) য়ৌনা লান্থোকখ্রে।
নাবা ফগৎলকপগী নম্বর অসিনা পুক্নিং থৌগৎলদুনা লৈবাক্কী ওইনা নাবা ফগৎলকপগী চাংসু ৱাংখৎলক্লি। ঙসিদি চাদা ৮১.৭৪ য়ৌরে।
অনৌবা নাবা ফগৎলকপগী কেস চাদা ৭৩ রাজ্য/য়ু.তি. তরাদগী লাক্লি, রাজ্যশিংদুদি মহারাস্ত্রা, অন্ধ্র প্রদেশ, কর্নাতাকা, তমিল নাদু, উত্তর প্রদেশ, ওরিশা, দিল্লী, কেরলা, নোংচুপ বেঙ্গাল অমসুং অসমনি।
মহারাস্ত্রনা অনৌবা নাবা ফগৎলকপা মশীং ১৭,০০০কা লোইননা মকোক চিংলি। অন্ধ্র প্রদেশনা নোংমদা মীওই ৮০০০ নাবা ফখি।
অনৌবা কনফার্ম কেস ৮৬,০৫২ হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা লাকখি।
অনৌবা কেস অসিগী চাদা ৭৫দি রাজ্য/য়ু.তি. তরাদগী লাকপনি। মহারাস্ত্রদগী অনৌবা কেস ১৯,০০০ লাকখি। অন্ধ্র প্রদেশ অমসুং কর্নাতাকাদগী ৭০০০ হেন্না লাকখি।
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১,১৪১ লৈখিদ্রে। মসিগী মনুংদা চাদা ৮৩না রাজ্য/য়ু.তি. ১০দগীনি।
ঙরাং লৈখিদবশিংগী মনুংদগী চাদা ৪০দি মহারাস্ত্রদগী ৪৫৯, পঞ্জাব অমসুং উত্তর প্রদেশতগী মথং শিৎনা ৭৬ অমসুং ৬৭নি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Recoveries on a Steep Upward trend, cross 47.5 lakh
10 States/UTs contribute 73% of new recovered cases
25 SEP 2020 4:16PM by PIB Delhi
On the day when India’s has registered the highest number of tests in a single day with nearly 15 lakhs tests conducted in the last 24 hours, the trend of high recoveries continues unabated.
More than 47.5 lakh (47,56,164) patients have recovered so far. 81,177 patients recovered in the last 24 hours.
Recovered cases have exceeded active cases (9,70,116) by nearly 38 lakhs (37,86,048) today.
Spurred by this number of very high recoveries, the national Recovery Rate continues to follow a rising curve. It stands at 81.74% today.
73% of the new recovered cases have been reported from ten States/UTs, viz. Maharashtra, Andhra Pradesh, Karnataka, Tamil Nadu, Uttar Pradesh, Odisha, Delhi, Kerala, West Bengal and Assam.
Maharashtra continues to lead with more than 17,000 new recoveries. Andhra Pradesh contributed more than 8,000 to the single day recoveries.
86,052 new confirmed cases have been reported in the last 24 hours in the country.
75% of the new cases are found to be concentrated in ten states/UTs. Maharashtra contributed more than 19,000 to the new cases. Andhra Pradesh and Karnataka both have contributed more than 7,000.
1,141 deaths have been registered in the past 24 hours. 83% of these are from 10 States/UTs.
40% of the new deaths reported yesterday are from Maharashtra with 459 deaths followed by Punjab and Uttar Pradesh with 76 and 67 deaths, respectively.