গৃহ মন্ত্ৰালয়
কেন্দ্ৰীয় ৰে’ল ৰাজ্য মন্ত্ৰী শ্ৰী সুৰেশ চি. অংগাড়ীৰ বিয়োগৰ প্ৰতি সন্মান জনাই ২৪ ছেপ্টেম্বৰত দিল্লীৰ ভৱনসমূহত উৰুৱাই ৰখা ৰাষ্ট্ৰীয় পতাকা অৰ্ধনমিত ৰখা হ’ব
24 SEP 2020 10:56AM by PIB Guwahati
২৩ ছেপ্টেম্বৰ, ২০২০ত নতুন দিল্লীৰ সৰ্বভাৰতীয় আয়ুৰ্বিজ্ঞান প্ৰতিষ্ঠান(এইমছত) কেন্দ্ৰীয় ৰে’ল ৰাজ্য মন্ত্ৰী শ্ৰী সুৰেশ চি. অংগাড়ীৰ বিয়োগৰ কথা ঘোষণা কৰি ভাৰত চৰকাৰে গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
বিশিষ্ট ব্যক্তিগৰাকীৰ বিয়োগৰ প্ৰতি সন্মান জনাই ২৪ ছেপ্টেম্বৰ, ২০২০ত দিল্লীৰ ভৱনসমূহত উৰুৱাই ৰখা ৰাষ্ট্ৰীয় পতাকা তথা তেওঁৰ অন্ত্যোষ্টিক্ৰিয়াৰ দিনা সেই স্থানত অৰ্ধনমিত ৰখা হ’ব৷
অন্ত্যোষ্টিক্ৰিয়াৰ তাৰিখ, সময় আৰু স্থান পৰৱৰ্তী সময়ত ঘোষণা কৰা হ’ব৷

Ministry of Home Affairs
Nation Flag to Fly at Half Mast in Delhi on September 24th on Buildings where it is usually Flown as Mark of Respect to Union Minister of State for Railways, Shri Suresh C. Angadi who has passed away
24 SEP 2020 10:56AM by PIB Delhi
The Government of India announces with profound sorrow the death of Shri Suresh C. Angadi, Union Minister of State for Railways, Government of India on September 23, 2020, at the All India Institute of Medical Sciences (AIIMS), New Delhi.
As a mark of respect to the departed dignitary, the National Flag will fly at half mast in Delhi on September 24, 2020 on the buildings where it is usually flown and on the day of the funeral, at the place where the funeral takes place.
The date, time and venue of the funeral will be intimated later.