য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
রেলৱেজগী কেন্দ্র রাজ্য মন্ত্রী শ্রী সুরেশ সি. অঙ্গদীনা লৈখিদবদা ইকাই-খুম্নবা উৎপা ওইনা সেপ্তেম্বর ২৪দা দিল্লীগী বিল্দিংশিংদা জাতিগী ফিরাল তংখাইতমক পাইহনগনি
24 SEP 2020 10:56AM by PIB Imphal
ভারত সরকারনা ওল রেলৱেজগী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী সি.অঙ্গদীনা ইন্দিয়া ইন্সতিত্যুৎ ওফ মেদিকেল সাইন্সেজ(এ.আই.আই.এম.এস.), নই দিল্লীদা সেপ্তেম্বর ২৩, ২০২০দা লৈখিদবা অসিদা হকচিন্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
লৈখিদ্রবা শক্নাইরবা অসিবু ইকাই-খুম্নবা উৎপা ওইনা সেপ্তেম্বর ২৪, ২০২০ অসিদা দিল্লীগী বিল্দিংশিংদা অদুগা অরোইবা মথৌ-মঙম পাংথোক্লিঙৈগী মতমদা পাংথোকফম অদুদা জাতিগী ফিরাল তংখাইতমক পাইহননি।
অরোইবা মথৌ-মঙম পাংথোকফম অদু কোন্না খংহল্লক্কনি।

Ministry of Home Affairs
Nation Flag to Fly at Half Mast in Delhi on September 24th on Buildings where it is usually Flown as Mark of Respect to Union Minister of State for Railways, Shri Suresh C. Angadi who has passed away
24 SEP 2020 10:56AM by PIB Delhi
The Government of India announces with profound sorrow the death of Shri Suresh C. Angadi, Union Minister of State for Railways, Government of India on September 23, 2020, at the All India Institute of Medical Sciences (AIIMS), New Delhi.
As a mark of respect to the departed dignitary, the National Flag will fly at half mast in Delhi on September 24, 2020 on the buildings where it is usually flown and on the day of the funeral, at the place where the funeral takes place.
The date, time and venue of the funeral will be intimated later.