ইলেক্সন কমিসন
মীদিয়াগী সেক্সন অমনা রিপোর্ত তৌরকপা শেংদবা অরানবা পাউ
22 SEP 2020 10:22AM by PIB Imphal
মেদিয়াগী সেক্সন্না সি.ই.সি.গী শ্রী সুনিল আরোরানা নই দিল্লীদা ২০২০গী সেপ্তেম্বরগী ২১দা ইন্তরনেসনেল ৱেবিনার দা ঙাংখিবা ৱারোল অদু লান্না ফোংই হায়না ইলেক্সন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়ানা হায়খ্রে।
চানবিদুনা খঙজনবিয়ু মদুদি ই.সি.আই. প্রেসনা ২১.৯.২০২০গী পুং১৬৩০ ফোংখিবা মরুওইনা “সি.ই.সি.না পল্লি মদুদি কম্মিসননা বিহার চৎনবা ৱারেপ লৌবদা নুমিৎ নিনি হুম্নি চংগনি”
মেদিয়া পুম্বগী ওর্গানাইজেসন্না মখোয়না ইরিবা কোপী অমা এ.এন.আই.বু ই.সি.আই.গী ওফিসিএল ওইবা প্রেস রিসিজ লৌদুনা অমসুং পাউশিং অদুবু চুমথোক্তুনা ই.সি.আই.শিংনা বিহার স্তেত্তা অথুবা মতমদা চৎকনি হায়না পানবা শেমগদবনি।
চানবিদুনা খঙজনবিয়ু মদুদি কম্মিসনশিংনা বিহার স্তেত চৎপা হায়বা অসি বিহার ইলেক্সনগী তারিক লাওথোকপগা মরী লৈনদে হায়রিবা অসি এ.এন.আই.না পনবদগীনি।

Election Commission
Factually Incorrect reporting by a section of the media
22 SEP 2020 10:22AM by PIB Delhi
It has come to the notice of Election Commission of India that a section of the media has wrongly interpreted the statement made by CEC Sh Sunil Arora in his inaugural address at the International Webinar held in New Delhi on 21st September 2020.
Please note that the ECI press release issued at 1630hrs on 21.9.2020, specifically read "CEC mentioned that the Commission would take a decision within the next two to three days, on visiting Bihar. "
All Media organisations who have based their stories quoting copy of ANI are requested to take note of official press release of ECI and correct the news items to read only about the ECI's visit to be scheduled to State of Bihar in near future.
Please note that Commission's schedule of visit to State of Bihar has no correlation with announcement of dates of Bihar Elections, as stated/ alluded by the ANI copy.
….