প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জপানগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা হাপলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা য়োশিহাইদ সুগাবু নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
16 SEP 2020 11:37AM by PIB Imphal
জপানগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা হাপলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা য়োশিহাইদ সুগাবু নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
তুইত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “জপানগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা হাপলকপদা য়োশিহাইদ সুগাবু থম্মোয় শেংনা থাগৎচরি। ঐখোয়গী খন্নবা ললোন-ইতিক অমসুং মিলিতরীগী অমসুং মালেমগী মরুপ-মপাং ওইবা মরীশিং অনৌবা থাকশিংদা পুন্না পুখৎমিন্নগনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Yoshihide Suga on appointment as Prime Minister of Japan
16 SEP 2020 11:37AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Excellency Yoshihide Suga on the appointment as Prime Minister of Japan.
In a tweet, the Prime Minister said, "Heartiest congratulations to Excellency Yoshihide Suga on the appointment as Prime Minister of Japan. I look forward to jointly taking our Special Strategic and Global Partnership to new heights."