হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
ভারতনা অমুক হন্না নোংমা খক্তদা খ্বাইদগী য়াম্না ফগৎলকপা ঙমখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনাবা মীওই ৮১,৫৩৩ ফগৎখ্রে
অপুনবা ফগৎলকখিবশিংগী ৬০%দি রাজ্য ৫দগী ওইখি
12 SEP 2020 11:33AM by PIB Imphal
অকনবা লালোংশিং অমসুং খোঙথাংশিংগা লোয়ননা ভারতনা নাবা ফগৎপশিংগী মশিং মখা তানা ৱাংখৎলকপগী রিপোর্ত তৌক্লি। ঙসি অমুক হন্না ভারতনা খ্বাইদগী য়াম্না ফগৎহনবা ঙমখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা ৮১,৫৩৩ ফগৎপগী রেজিস্তর তৌদুনা নোংমা খক্তদা খ্বাইদগী য়াম্না নাবা ফগৎপা ওইখ্রে।
অপুনবা নাবা ফগৎখ্রবা কেসশিংগী ৬০%দি রাজ্য মঙাদগী রিপোর্ত তৌরক্লি মদুদি মহারাস্ত্র, তামিল নাদু, অন্ধ্র প্রদেশ, কর্নাতকা অমসুং উত্তর প্রদেশনি।
নোংমদা নৌনা ফগৎলকপশিং অসিদা মহারাস্ত্র মতোমতগী ১৪,০০০ হেনখি অমদি কর্নাতকাগীন ১২,০০০ হেন্না ওইখি।
মসিগা লোয়ননা অপুনবা নাবা ফগৎলকখিবগী মশিং অসু লাখ ৩৬ লানখ্রে (৩,৬৩৪,১৯৬) মসিনা নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি ৭৭.৭৭% য়ৌহনখ্রে।
লৈবাক অসিদা হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কনফর্ম কেস ৯৭,৫৭০ হাপচিনখি। মহারাস্ত্রগী ওইনা অনৌবা কেস ২৪,০০০ ওইখি। অন্ধ্র প্রদেশ অমসুং কর্নাতকাগী ওইনা ৯,০০০/৯,০০০ ওইখি।
অপুনবা কেসশিংগী ৬০%দি রাজ্য মঙা খক্তদগী ওইখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা রাজ্যশিং অসিদগী খ্বাইদগী য়াম্না নৌনা নাবা ফগৎলকপগী রিপোর্তসু তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা লৈখিদবা ১,২০১ রেজিস্তর তৌখি। ঙরাং লৈখিদবগী রিপোর্ত তৌরকপগী ৩৬%দি মহারাস্ত্রদগী ৪৪২ ওইখি অমসি লৈখিদবা ১৩০গা লোয়ননা কর্নাতকানা মতুং ইল্লি।
পুন্না লৈখিদবা অসিগী মনুংদা লৈখিদবশিংগী ৬৯%দি মহারাস্ত্র, তামিল নাদু, কর্নাতকা, অন্ধ্র প্রদেশ অমসুং দিল্লী হায়রিবা রাজ্য/য়ু.তি. মঙা অসিদগী ওইখি।
#
রাজ্য/য়ু.তি.গী মমিং
এক্তিব কেস
কনফর্ম কেস
লায়েংখ্রবা/দিসচার্জ ঔখ্রবা/মাইগ্রেতেদ কেসকী অপুনবা
লৈখিদবগী অপুনবা
১২.০৯.২০২০ ফাওবদা
১২.০৯.২০২০
ফাওবদা
১১.০৯.২০২০
ফাওবদা
ঙরাংদগী লাকপা অহোংবা
১২.০৯.২০২০
ফাওবদা
১১.০৯.২০২০
ফাওবদা
ঙরাংদগী লাকপা অহোংবা
১২.০৯.২০২০
ফাওবদা
১১.০৯.২০২০
ফাওবদা
ঙরাংদগী লাকপা অহোংবা
অপুনবা কেসশিং
৯৫৮৩১৬
৪৬৫৯৯৮৪
৪৫৬২৪১৪
৯৭৫৭০
৩৬২৪১৯৬
৩৫৪২৬৬৩
৮১৫৩৩
৭৭৪৭২
৭৬২৭১
১২০১
১
মহারাস্ত্র
২৭১৯৩৪
১০১৫৬৮১
৯৯০৭৯৫
২৪৮৮৬
৭১৫০২৩
৭০০৭১৫
১৪৩০৮
২৮৭২৪
২৮২৮২
৪৪২
২
কর্নাতকা
৯৮৩৪৫
৪৪০৪১১
৪৩০৯৪৭
৯৪৬৪
৩৩৪৯৯৯
৩২২৪৫৪
১২৫৪৫
৭০৬৭
৬৯৩৭
১৩০
৩
অন্ধ্র প্রদেশ
৯৬১৯১
৫৪৭৬৮৬
৫৩৭৬৮৭
৯৯৯৯
৪৪৬৭১৬
৪৩৫৬৪৭
১১০৬৯
৪৭৭৯
৪৭০২
৭৭
৪
উত্তর প্রদেশ
৬৭৩২১
২৯৯০৪৫
২৯২০২৯
৭০১৬
২২৭৪৪২
২২১৫০৬
৫৯৩৬
৪২৮২
৪২০৬
৭৬
৫
তামিল নাদু
৪৭৯১৮
৪৯১৫৭১
৪৮৬০৫২
৫৫১৯
৪৩৫৪২২
৪২৯৪১৬
৬০০৬
৮২৩১
৮১৫৪
৭৭
৬
তেলঙ্গনা
৩২০০৫
১৫৪৮৮০
১৫২৬০২
২২৭৮
১২১৯২৫
১১৯৪৬৭
২৪৫৮
৯৫০
৯৪০
১০
৭
ছত্তিসগর
৩১০০১
৫৮৬৪৩
৫৫৬৮০
২৯৬৩
২৭১২৩
২৫৮৫৫
১২৬৮
৫১৯
৪৯৩
২৬
৮
ওরিশা
৩০৪৫০
১৪৩১১৭
১৩৯১২১
৩৯৯৬
১১২০৬২
১০৮০০১
৪০৬১
৬০৫
৫৯১
১৪
৯
অসাম
২৯৫৮০
১৩৮৩৩৯
১৩৫৮০৫
২৫৩৪
১০৮৩২৯
১০৫৭০১
২৬২৮
৪৩০
৪১৪
১৬
১০
কেরেলা
২৭৯৪৪
১০২২৫৪
৯৯২৬৬
২৯৮৮
৭৩৯০০
৭২৫৭৮
১৩২২
৪১০
৩৯৬
১৪
১১
দিল্লী
২৬৯০৭
২০৯৭৪৮
২০৫৪৮২
৪২৬৬
১৭৮১৫৪
১৭৫৪০০
২৭৫৪
৪৬৮৭
৪৬৬৬
২১
১২
ৱেস্ত বেঙ্গল
২৩৪৬১
১৯৬৩৩২
১৯৩১৭৫
৩১৫৭
১৬৯০৪৩
১৬৬০২৭
৩০১৬
৩৮২৮
৩৭৭১
৫৭
১৩
পঞ্জাব
১৯০৯৬
৭৪৬১৬
৭২১৪৩
২৪৭৩
৫৩৩০৮
৫১৯০৬
১৪০২
২২১২
২১৪৯
৬৩
১৪
মধ্য প্রদেশ
১৮৯৯২
৮৩৬১৯
৮১৩৭৯
২২৪০
৬২৯৩৬
৬১২৮৫
১৬৫১
১৬৯১
১৬৬১
৩০
১৫
হরিয়ানা
১৮৮৭৫
৮৮৩৩২
৮৫৯৪৪
২৩৮৮
৬৮৫২৫
৬৬৭০৫
১৮২০
৯৩২
৯০৭
২৫
১৬
গুজরাত
১৬২৮৬
১১০৮০৯
১০৯৪৬৫
১৩৪৪
৯১৩৪৩
৯০১০৩
১২৪০
৩১৮০
৩১৬৪
১৬
১৭
রাজস্থান
১৫৮৫৯
৯৯০৩৬
৯৭৩৭৬
১৬৬০
৮১৯৭০
৮০৪৮২
১৪৮৮
১২০৭
১১৯২
১৫
১৮
বিহার
১৫১৯০
১৫৫৪৪৫
১৫৩৫৬৮
১৮৭৭
১৩৯৪৫৮
১৩৭৫৪৪
১৯১৪
৭৯৭
৭৮৫
১২
১৯
ঝারখন্দ
১৫১৮০
৫৯০৪০
৫৮০৭৯
৯৬১
৪৩৩২৮
৪২১১৫
১২১৩
৫৩২
৫১৭
১৫
২০
জে. অমসুং কে. (য়ু.তি.)
১৫১৬৯
৫০৭১২
৪৯১৩৪
১৫৭৮
৩৪৬৮৯
৩৪২১৫
৪৭৪
৮৫৪
৮৪৫
৯
২১
উত্তারখন্দ
৯৪০৫
২৯২২১
২৮২৬৬
৯৫৫
১৯৪২৮
১৮৭৮৩
৬৪৫
৩৮৮
৩৭৭
১১
২২
ত্রিপুরা
৭৩৬৫
১৮২৮১
১৭৮১১
৪৭০
১০৭৩৪
১০২৫৫
৪৭৯
১৮২
১৭৩
৯
২৩
গোৱা
৫১০৪
২৩৪৪৫
২২৮৯০
৫৫৫
১৮০৬৫
১৭৫৯২
৪৭৩
২৭৬
২৬৮
৮
২৪
পুদুচেরী
৪৮৭৮
১৯০২৬
১৮৫৩৬
৪৯০
১৩৭৮৩
১৩৩৮৯
৩৯৪
৩৬৫
৩৫৩
১২
২৫
হিমাচল প্রদেশ
২৮৭৪
৮৭৮৪
৮৪৬৬
৩১৮
৫৮৩৯
৫৬৭৭
১৬২
৭১
৬৬
৫
২৬
চন্দিগর
২৬০৬
৭২৯২
৬৯৮৭
৩০৫
৪৬০০
৪৩৩১
২৬৯
৮৬
৮৩
৩
২৭
অরুনাচল প্রদেশ
১৬৮৯
৫৮২৫
৫৬৭২
১৫৩
৪১২৬
৪০০৫
১২১
১০
৯
১
২৮
মেঘালয়
১৫৩৪
৩৪৪৭
৩২৯৬
১৫১
১৮৮৯
১৮৪২
৪৭
২৪
২০
৪
২৯
মনিপুর
১৫৩৩
৭৫৭৯
৭৪৭০
১০৯
৬০০২
৫৭৯৩
২০৯
৪৪
৪৪
০
৩০
নাগালেন্দ
১১৩৪
৪৯৪৬
৪৬৩৬
৩১০
৩৮০২
৩৭৯২
১০
১০
১০
০
৩১
লদাখ (য়ু.তি.)
৮০৩
৩২২৮
৩১৭৭
৫১
২৩৮৭
২৩৬৬
২১
৩৮
৩৬
২
৩২
মিজোরম
৫৮৯
১৩৭৯
১৩৩৩
৪৬
৭৯০
৭৫০
৪০
০
০
০
৩৩
সিক্কিম
৫৩২
২০২৬
২০০৯
১৭
১৪৮৬
১৪৭০
১৬
৮
৭
১
৩৪
এ. অমসুং এন. ইথৎ
২৮৬
৩৪৯৪
৩৪৬৫
২৯
৩১৫৭
৩১২১
৩৬
৫১
৫১
০
৩৫
দি. অমসুং দি. অমসুং দি. অমসুং এন.
২৮০
২৬৯৫
২৬৭১
২৪
২৪১৩
২৩৭৫
৩৮
২
২
০
৩৬
লক্ষদ্বীপ
০
০
০
০
০
০
০
০
০

Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES on COVID-19
India scales yet another peak of Highest ever single day Recoveries
81,533 Patients recover in the last 24 hours
60% of Total Recoveries concentrated in 5 States
12 SEP 2020 11:33AM by PIB Delhi
With its focussed strategies and measures, India has been continuously reporting high number of recoveries. India has scaled yet another peak today. The highest ever single day recoveries of 81,533 have been registered in last 24 hours.
60% of the total recovered cases are being reported from five States, viz. Maharashtra, Tamil Nadu, Andhra Pradesh, Karnataka and Uttar Pradesh.
Maharashtra has alone contributed more than 14,000 and Karnataka has contributed more than 12,000 to the new single day recoveries.
With this, the total number of recoveries has crossed 36 lakh (3,624,196)taking the Recovery Rate to77.77%.
97,570 new confirmed cases have been added in the last 24 hours in the country.Maharashtra has more than 24,000 of the additional cases. Andhra Pradesh and Karnataka both have contributed more than 9,000.
60% of the total cases are reported from only five States. These Stateshave also reported maximum new recoveries in the past 24 hours.
In the past 24 hours,1,201 deaths have been registered.36% of deaths reported yesterday are from Maharashtra with 442 deaths followed by Karnataka with 130deaths.
Of the total deaths, 69% deathsare concentrated in five States/UT of Maharashtra, Tamil Nadu, Karnataka, Andhra PradeshandDelhi.
#
Name of State / UT
Active cases
Confirmed cases
Cumulative Cured/ Discharged/Migrated Cases
Cumulative Deaths
As on 12.09.2020
As on12.09.2020
As on 11.09.2020
Change since yesterday
As on12.09.2020
As on 11.09.2020
Changes since yesterday
As on12.09.2020
As on 11.09.2020
Change since yesterday
TOTAL CASES
958316
4659984
4562414
97570
3624196
3542663
81533
77472
76271
1201
1
Maharashtra
271934
1015681
990795
24886
715023
700715
14308
28724
28282
442
2
Karnataka
98345
440411
430947
9464
334999
322454
12545
7067
6937
130
3
Andhra Pradesh
96191
547686
537687
9999
446716
435647
11069
4779
4702
77
4
Uttar Pradesh
67321
299045
292029
7016
227442
221506
5936
4282
4206
76
5
Tamil Nadu
47918
491571
486052
5519
435422
429416
6006
8231
8154
77
6
Telangana
32005
154880
152602
2278
121925
119467
2458
950
940
10
7
Chhattisgarh
31001
58643
55680
2963
27123
25855
1268
519
493
26
8
Odisha
30450
143117
139121
3996
112062
108001
4061
605
591
14
9
Assam
29580
138339
135805
2534
108329
105701
2628
430
414
16
10
Kerala
27944
102254
99266
2988
73900
72578
1322
410
396
14
11
Delhi
26907
209748
205482
4266
178154
175400
2754
4687
4666
21
12
West Bengal
23461
196332
193175
3157
169043
166027
3016
3828
3771
57
13
Punjab
19096
74616
72143
2473
53308
51906
1402
2212
2149
63
14
Madhya Pradesh
18992
83619
81379
2240
62936
61285
1651
1691
1661
30
15
Haryana
18875
88332
85944
2388
68525
66705
1820
932
907
25
16
Gujarat
16286
110809
109465
1344
91343
90103
1240
3180
3164
16
17
Rajasthan
15859
99036
97376
1660
81970
80482
1488
1207
1192
15
18
Bihar
15190
155445
153568
1877
139458
137544
1914
797
785
12
19
Jharkhand
15180
59040
58079
961
43328
42115
1213
532
517
15
20
J&K (UT)
15169
50712
49134
1578
34689
34215
474
854
845
9
21
Uttarakhand
9405
29221
28266
955
19428
18783
645
388
377
11
22
Tripura
7365
18281
17811
470
10734
10255
479
182
173
9
23
Goa
5104
23445
22890
555
18065
17592
473
276
268
8
24
Puducherry
4878
19026
18536
490
13783
13389
394
365
353
12
25
Himachal Pradesh
2874
8784
8466
318
5839
5677
162
71
66
5
26
Chandigarh
2606
7292
6987
305
4600
4331
269
86
83
3
27
Arunachal Pradesh
1689
5825
5672
153
4126
4005
121
10
9
1
28
Meghalaya
1534
3447
3296
151
1889
1842
47
24
20
4
29
Manipur
1533
7579
7470
109
6002
5793
209
44
44
0
30
Nagaland
1134
4946
4636
310
3802
3792
10
10
10
0
31
Ladakh (UT)
803
3228
3177
51
2387
2366
21
38
36
2
32
Mizoram
589
1379
1333
46
790
750
40
0
0
0
33
Sikkim
532
2026
2009
17
1486
1470
16
8
7
1
34
A&N Islands
286
3494
3465
29
3157
3121
36
51
51
0
35
D&D & D&N
280
2695
2671
24
2413
2375
38
2
2
0
36
Lakshdweep
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0