প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কেসবনন্দ ভারতিনা লৈখিদবদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে; খুন্নাইগী থৌগলদা মহাক্কী থৌদাংশিং নীংশিংখ্রে
06 SEP 2020 3:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেসবনন্দ ভারতি জিনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিবদা, “ঐখোয়না মতম পুম্নমক্তা ইকায়খুম্নরবা কেসবনন্দ ভারতি জিবু খুন্নাইগী থৌগল অমসুং তুহৎপিরবশিংবু মপাঙ্গল কলহনবদা লৌরমবা থৌদাংশিংগীদমক নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি‍। মহাক ভারতকী ইনাক খুল্লবা নাৎ অমসুং ঐখোয়গী মমীং লৈরবা সংবিধানগা অচেৎপা মরী লৈনরম্মী‍। মহাক্না মীরোল কয়াগী পুক্নিং থৌগত্তুনা লৈখিগনি‍। ওম সান্তি‍।”

Prime Minister's Office
PM expresses grief over the passing away of Kesavananda Bharati; remembers his contributions towards community service
06 SEP 2020 3:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has expressed grief over the passing away of Kesavananda Bharati Ji.
The Prime Minister said, "We will always remember Pujya Kesavananda Bharati Ji for his contributions towards community service and empowering the downtrodden. He was deeply attached to India’s rich culture and our great Constitution. He will continue to inspire generations. Om Shanti."