ঙাকশেল মন্ত্রালয়
সি.এ.এস.না কোলেজ ওব ৱার্ফেয়রদা ওফিসরশিংদা ৱা ঙাংখ্রে
04 SEP 2020 2:11PM by PIB Imphal
এয়র চীফ মার্শল আর.কে.এস. ভাদৌরিয়া, চীফ ওব এয়র স্তাফ (সি.এ.এস.)না কোলেজ ওব ৱার্ফেয়র (সি.এ.দব্ল্যু.)দা সেপ্তেম্বর ৩, ২০২০দা চত্তুনা উন্নখি। ১৯৫৯দা হৌদোকখিবা সেকুন্দরবাদতা লৈবা সি.এ.দব্ল্যু. অসি অৱাংবা থাক্কী মহৈ তম্নবগী আই.এ.এফ.কী ইন্সতিত্যুসন অমনি, মসিদা ইন্তিগ্রেতেদ ওইবা মওংদা ত্রাই সর্বিস ওফিসরশিংনা এয়র ফেয়রগী কোর্সশিং পাঙথোকই।
সি.এ.দব্ল্যু.গী খোংচৎ অদুগী মনুংদা সি.এ.এস.না ৪৪শুবা হাইয়র এয়র কম্মান্দ কোর্স (ঐচ.এ.সি.সি.) তৌরিবা সর্বিস অহুম্মক্কী ওফিসরশিংদা ৱা ঙাংখি। মহাক্না মখোয়দা নেসনেল সেক্যুরিতীগী হীরমদা লাক্লিবশিংগী মতাংদা ৱাখল লৌশিং পীখি, এয়র পাৱরগী ওইবা অখন্ননা হায়রিবা মতাংশিংদুদা লৌবা য়াবা থৌদাংশিং অমসুং তুংদা লান থেংনবা মতমদা হেন্না মপাঙ্গল লৈনবগীদমক অপুনবা স্তেকচর অমা শাগৎনবা হোৎনরিবদুগী খুমাং চাউশিনবগী মতাংদসু পাউদমখি।

Ministry of Defence
CAS Addresses Officers at College of Air Warfare
04 SEP 2020 2:11PM by PIB Delhi
Air Chief Marshal RKS Bhadauria, Chief of the Air Staff (CAS) visited College of Air Warfare (CAW) on 03 Sep 20. The Secunderabad based CAW with its origins dating back to 1959 is an IAF institution of higher learning, which conducts courses on Air Warfare for tri-service officers in an integrated manner.
During his visit to CAW the CAS addressed officers from all the three Services undergoing the 44th Higher Air Command Course (HACC). He sensitized them about the emerging contours of National Security, emphasized the unique attributes of air power that would allow its employment in likely scenarios and apprised the course officers about the progress being made in deliberations that are ongoing for creating integrated structures towards enhancing synergy in future war fighting.