ঙাকশেল মন্ত্রালয়
হৌজিক ওইরিবা ফিবম: নোংপোক থংবা লাদাখ
31 AUG 2020 10:35AM by PIB Imphal
হৌজিক নোংপোক থংবা লাদাখতা লৈরিবা মুক্নবা মনুংদা লান্মী অমসুং দিপ্লোমেতকী থাক্তা ৱারি শানদুনা মমাংগী য়ানখিবা অদু ২০২০গী অগস্ত ২৯/৩০গী অহিংদা পি.এল.এ ত্রুপশিংনা থুগাইখ্রে অমসুং হৌজিক ওইরিবা ফিবম অসিদা অহোংবা পুরক্নবা লান্মীনা কাইহৌবগী থবকশিং চৎথরকখ্রে। পাগোং সো পাৎকী খা থংবা মপান্দা ভারতকী লান্মীশিংনা পি.এল.এগী থবকশিং খুৎহনখি অমসুং হৌজিক লৈনরিবা ফিবমশিং হোংহন্নবা চাইনিজশিংনা হোৎনরকপা অরেম্বা তাহনখ্রে। ৱারি শান্দুনা শান্তি অমসুং ইং-তপ্পা পুরকপদা ভারতকী লান্মীনা থাজবা থম্লি অমসুং লৈবাক অসিগী ঙমখৈগী অপুনবা শক্তম ঙাক্নবা চপ য়ুংনা লেপ্লি। ৱাথোক অসি ৱারোইশিন পুরক্নবা ব্রিগেদ কমান্দর থাক্কী ফ্লেগ মিতিং অমা চুসুলদা পাংথোক্লি।

Ministry of Defence
SITUATION UPDATE: EASTERN LADAKH
31 AUG 2020 10:35AM by PIB Delhi
On the Night of 29/30 August 2020, PLA troops violated the previous consensus arrived at during military and diplomatic engagements during the ongoing standoff in Eastern Ladakh and carried out provocative military movements to change the status quo. Indian troops pre-empted this PLA activity on the Southern Bank of Pangong Tso Lake, undertook measures to strengthen our positions and thwart Chinese intentions to unilaterally change facts on ground. The Indian Army is committed to maintaining peace and tranquility through dialogue, but is also equally determined to protect its territorial integrity. A Brigade Commander level Flag Meeting is in progress at Chushul to resolve the issues.