প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইডুক্কিৰ ৰাজামালাইত ভূমিস্খলনত প্ৰাণহানি হোৱাসকলৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্রীৰ শোক প্ৰকাশ; ক্ষতিগ্ৰস্তসকলৰ বাবে এককালীন সাহায্য ঘোষণা
07 AUG 2020 7:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ইডুক্কিৰ ৰাজামালাইত ভূমিস্খলনত প্রানহানিৰ ঘটনাক শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
টুইটাৰযোগে এক শোবার্তাত প্ৰধানমন্ত্রীয়ে কয়, “ইডুক্কিৰ ৰাজামালাইত ভূমিস্খলনত প্রাণহানিৰ ঘটনাত মই মর্মাহত হৈছো৷ এই দুখৰ সন্ধিক্ষণত যিসকলে তেওঁলোকৰ আত্মীয়-স্বজনক হেৰুৱালে, তেওঁলোকৰ প্ৰতি সমবেদনা জনাইছো৷ আহতসকলৰো আশু আৰোগ্য কামনা কৰিলো৷ ৰাষ্ট্ৰীয় দুৰ্যোগ প্ৰশমণ বাহিনী আৰু প্ৰশাসনে ঘটনাস্থলীত পীডিতসকলক সকলো ধৰণৰ সহায় আগবঢ়াইছে৷”
প্ৰধানমন্ত্রীয়ে ভূমিস্খলনত মৃত্য হোৱা লোকসকলৰ পৰিয়ালবর্গক ‘প্ৰধানমন্ত্রী ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজি’ৰ পৰা দুই লাখ টকা আৰু আহতসকলক ৫০,০০০ টকাকৈ এককালীন সাহায্য প্ৰদানৰ কথা ঘোষণা কৰিছে৷

Prime Minister's Office
PM expresses grief over loss of lives due to a landslide in Rajamalai, Idukki; announces ex-gratia for the victims
07 AUG 2020 7:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi expressed grief over loss of lives due to a landslide in Rajamalai, Idukki. In a tweet, Prime Minister said, “Pained by the loss of lives due to a landslide in Rajamalai, Idukki. In this hour of grief, my thoughts are with the bereaved families. May the injured recover quickly. NDRF and the administration are working on the ground, providing assistance to the affected”.
Prime Minister also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF for the next of kin of those who have lost their lives and Rs. 50,000 each for those injured due to the landslide.