প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্বচ্ছ সৰ্বেক্ষণ-২০২০ত শীৰ্ষ স্থান অধিকাৰ কৰা চহৰসমূহক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
20 AUG 2020 8:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে স্বচ্ছ সৰ্বেক্ষণ-২০২০ত যিসমূহ চহৰে শীৰ্ষ স্থান অধিকাৰ কৰিছে, সেই চহৰসমূহক অভিনন্দন জনাইছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “স্বচ্ছ সৰ্বেক্ষণ-২০২০ত যিসমূহ চহৰে শীৰ্ষ স্থান অধিকাৰ কৰিছে, সেই চহৰসমূহক অভিনন্দন জনাইছো৷ অন্য চহৰসমূহেও স্বচ্ছতা সুনিশ্চিত কৰাৰ বাবে ইয়াৰ পৰা অনুপ্ৰাণিত হ’ব পাৰে৷ এনে প্ৰতিযোগিতামূলক মনোভাৱে স্বচ্ছ ভাৰত অভিযানক শক্তিশালী কৰাৰ লগতে কোটি কোটি লোকক উপকৃত কৰিব৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates cities which have secured top positions in Swachh Survekshan-2020
20 AUG 2020 8:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated cities which have secured top positions in Swachh Survekshan-2020.
The Prime Minister said, "Congratulations to all those cities who have secured top positions in Swachh Survekshan-2020. May other cities also be inspired to further ramp up their efforts towards ensuring cleanliness. Such competitive spirit strengthens the Swachh Bharat Mission and benefits millions."