ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସ୍ଵଚ୍ଛ ସର୍ବେକ୍ଷଣ – 2020ର ଶୀର୍ଷ ସ୍ଥାନରେ ରହିଥିବା ସହରଗୁଡିକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
20 AUG 2020 8:32PM by PIB Bhubaneswar
ସ୍ଵଚ୍ଛ ସର୍ବେକ୍ଷଣ-2020ରେ ଶୀର୍ଷ ସ୍ଥାନ ପ୍ରାପ୍ତ କରିଥିବା ସହରଗୁଡିକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ସ୍ଵଚ୍ଛ ସର୍ବେକ୍ଷଣ-2020ରେ ଶୀର୍ଷ ସ୍ଥାନ ପ୍ରାପ୍ତ କରିଥିବା ସମସ୍ତ ସହରଗୁଡିକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ସ୍ୱଚ୍ଛତାକୁ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିବା ଦିଗରେ ଉଦ୍ୟମକୁ ଆହୁରି ବୃଦ୍ଧି କରିବା ଦିଗରେ ଅନ୍ୟ ସହରଗୁଡିକ ମଧ୍ୟ ଅନୁପ୍ରାଣିତ ହୁଅନ୍ତୁ । ଏଭଳି ପ୍ରତିଯୋଗିତାମୂଳକ ଉତ୍ସାହ ସ୍ୱଚ୍ଛ ଭାରତ ମିଶନକୁ ମଜବୁତ କରିବା ସହିତ ଲକ୍ଷ ଲକ୍ଷ ଲୋକଙ୍କୁ ଲାଭ ଯୋଗାଇବ” ।

Prime Minister's Office
PM congratulates cities which have secured top positions in Swachh Survekshan-2020
20 AUG 2020 8:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated cities which have secured top positions in Swachh Survekshan-2020.
The Prime Minister said, "Congratulations to all those cities who have secured top positions in Swachh Survekshan-2020. May other cities also be inspired to further ramp up their efforts towards ensuring cleanliness. Such competitive spirit strengthens the Swachh Bharat Mission and benefits millions."