Ministry of Home Affairs
Union Home Minister’s Medal for Excellence in Investigation, 2020
12 AUG 2020 12:31PM by PIB Delhi
The “Union Home Minister’s Medal for Excellence in Investigation” for the year 2020 have been awarded to 121 Police personnel. This medal was constituted in 2018 with the objective to promote high professional standards of investigation of crime and to recognize such Excellence in Investigation by investigating officers.
Among the personnel receiving these awards, 15 are from CBI, 10 each are from Madhya Pradesh and Maharashtra Police, 8 are from Uttar Pradesh Police, 7 each are from Kerala and West Bengal Police, and the remaining from the other States/UTs. These include twenty one (21) women police officers.
For list of awardees click here

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
য়ুনিয়ন হোম মিনস্তরগী মেদল ফোর এক্সলেন্স ইন ইনভেস্তিগেশন, ২০২০
12 AUG 2020 12:31PM by PIB Imphal
২০২০গী চহি অসিগী “য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরস মেদল ফোর এক্সলেন্স ইন ইনভেস্তিগেশন” অসি পুলিস পার্সোনেল ১২১দা পীখ্রে। মেদল আসি ক্বাইমগী ইনভেস্তিগেশনগী অৱাংবা প্রোফেশনেল স্তেন্দার্দশিং য়োকখৎনবা অমসুং ইনভেস্তিগেতিং ওফিসরশিংনা ইনভেস্তিগেশন্দা আসিগুম্বা এক্সলেন্স অসি মশক খঙবীনবগী পান্দমগা লোইননা ২০১৮দা শেমখিবনি।
মসিগী এৱার্দশিং অসি ফংখিবা পার্সোনেলশিং অদুগী মরক্তা সি.বি.আই.দগী ১৫, মধ্য প্রদেশ ১০ অমসুং মহারাস্ত্রদগী ১০, উত্তর প্রদেশ পুলিসতগী ৮, কেরলাদগী ৭ অমসুং ৱেস্ত বেঙ্গাল পুলিসতগী ৭, অমসুং লেমহৌরিবশিংনা অতোপ্পা রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদগীনি। মসিদা নুপী পুলিস ওফিসর কুনমাথোই (২১) য়াওরি।
এৱার্দীশিংগী লিস্তকীদমক্তা অসিদা ক্লিক তৌবীয়ু