রেলৱে মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন রেলৱেজতা কেতেগোরী ৮গী থবক লৌগনি হায়না লন্নাইগী এজেন্সী অমনা পাউ-চেদা এদবর্তিজমেন্ত হাপ্লকপগী মতাংদা শেংদোকপা
রেলৱেজতা থবক চংবগী এদবর্তিজমেন্ত অসি ইন্দিয়ন রেলৱেজ খক্তনা হাপ্পি। অতোপ্পা লন্নাইগী এজেন্সী অমত্তদা মসিগী অয়াবা পীদে।
হায়নরিবা এদবর্তিজমেন্ত হাপ্লকপগী থৌওং অসি আইন্না য়াদবা অমসুং মীনম্বনি
রেলৱেনা এজেন্সী অসিগী মথক্তা অকনবা থবক লৌখৎলগনি
09 AUG 2020 7:13PM by PIB Imphal
“এবস্ত্রান ইনফোতেক” কৌবা www.avestran.in গী ৱেবসাইৎ লৈবা লুপ অমনা মমিং চৎপা পাউ-চে খরদা ওগস্ত ৮, ২০২০দা রেলৱেগী কেতেগোরী ৮গী ওইনা আউৎসোর্সিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা চহি ১১গী কন্ত্রেক্তা মীওই ৫২৮৫ লৌবগী এপ্লিকেস্ন কৌজরি হায়বা পাউ থোক্লকপা রেলৱে মন্ত্রালয়না থেংনরে। এপ্লিকেসন থারকপা মীওই খুদিংদা ওনলাইন ফী ওইনা লুপা ৭৫০ পীনবা হায়রি অমসুং এপ্লিকেসন থাবগী অরোয়বা নুমিৎনা সেক্তেম্বর ১০, ২০২০ হায়না পীরি।
রেলৱেজতা থবক চংবগী এদবর্তিজমেন্ত অসি ইন্দিয়ন রেলৱেজ খক্তনা হাপ্পি। অতোপ্পা লন্নাইগী এজেন্সী অমত্তদা মসিগী অয়াবা পীদে। হায়নরিবা এদবর্তিজমেন্ত হাপ্লকপগী থৌওং অসি আইন্না য়াদবা অমসুং মীনম্বনি হায়না রেলৱে শেংদোরক্লি।
হীরম অসিগা মরী লৈননা ইন্দিয়ন রেলৱেজকী গ্রুপ ‘সি.’ অমসুং হান্না ওইরম্বা গ্রুপ ‘দি.’গী পোস্তকী থবক লৌবগী থৌদাং অসি রেলৱে রিক্রুইতমেন্ত বোর্দ (আর.আর.বি.) ২১ অমসুং রেলৱে রিক্রুইতমেন্ত সেল (আর.আর.সি.) ১৬না পায় অমসুং অতোপ্পা অমত্তনা পায়দে হায়না শেংদোরক্লি। ইন্দিয়ন রেলৱেজকী অহাঙবশিং অসি সেন্ত্রেলাইজদ ইমপ্লোয়মেন্ত নোতিফিকেসন (সি.ই.এন.)গী খুত্থাংদা পাক শন্না পাউ থাদোক্তুনা পাঙথোকই। রেলৱেগী ওন-লাইন এপ্লিকেসন অসিসু লৈবাক শিনবা থুংনা লৈবা মতিক চাবা মীওইশিংদগী কৌই। সি.ই.এন. অসি ইমপ্লোয়মেন্ত ন্যুজ/রোজগার সমাচার অমসুং লৈবাক্কী অমসুং রাজ্যগী পাউ-চেশিংদা থোকই। সি.ই.এন. অসি আর.আর.বি./আর.আর.সি.গী ৱেবসাইৎশিংদসু থোকই। আর.আর.বি./আর.আর.সি.গী ৱেবসাইৎ এদ্রেস অসি সি.ই.এন.দা য়াওগনি।
রেলৱেনা অয়াবা পীবা লন্নাইগী এজেন্সী অমত্তা লৈতে অমসুং মথক্তা পল্লিবা এজেন্সী অসিগা হীরম অমত্তদা মরী লৈনদে হায়না রেলৱেনা শেংদোরক্লি।
রেলৱেনা হীরম অসিগী মতাংদা থীগৎপা হৌরে অমসুং মসিদা চেন্নবা মীওই খুদিংমক আইনগী ওইবা অহকপা চৈরাক পীগনি।

Ministry of Railways
Clarification about an advertisement by a private agency in a newspaper regarding alleged recruitment in eight categories of posts on Indian Railways.
Advertisement for any Railway recruitment is always done by Indian Railways ONLY. No private agency has been authorized to do the same.
The said issuance of said advertisement in question is illegal and tantamounts to fraud.
Railways to initiate strict against the agency.
09 AUG 2020 7:13PM by PIB Delhi
It has come to notice of Ministry of Railways that one organization by name of “Avestran Infotech” having website address www.avestran.in has given an advertisement in a prominent news paper on 8th August 2020 calling for applications against a total number of 5285 number of post in eight categories on outsourcing basis on Indian Railways on 11 years contract. The applicants have been asked to deposit Rs.750/-as online fee and last date for receipt of applications has been mentioned as 10th Sept.2020.
It may be informed to all that Advertisement for any Railway recruitment is always done by Indian Railways ONLY. No private agency has been authorized to do the same. The said issuance of said advertisement in question is illegal.
In this connection, it is also clarified that the recruitment of various categories of Group ‘C’ and erstwhile Group ‘D’ posts on Indian Railways is presently catered to by 21 Railway Recruitment Boards (RRBs) and 16 Railway Recruitment Cell (RRC) only and not by any other agency. Vacancies on Indian Railways are filled up by giving wide publicity through Centralized Employment Notifications (CENs). Railways
On-line applications are called for from eligible candidates all over the country. CEN is published through Employment News/Rozgar Samachar and an indicative notice is given in National Daily and Local Newspapers. The CEN is also displayed on the official websites of RRBs/RRCs. The website address of all RRBs/RRCs is mentioned in the CEN.
It is further clarified that the Railways have not authorized any private agency as yet to do the recruitment of staff on its behalf as alleged by the above named agency.
Railways has initiated it's investigation and is going on to take strictest action as per law against the above agency/persons involved in above matter.