ৰাষ্ট্ৰপতি সচিবালয়
প্ৰেছ বিজ্ঞপ্তি
08 AUG 2020 11:27AM by PIB Guwahati
আজি (৮ আগষ্ট, ২০২০)ৰ পুৱা ১০.৩০ বজাত ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনৰ অশোক হলত অনুষ্ঠিত এটি কাৰ্যসূচীত শ্ৰী গিৰীশ চন্দ্ৰ মুৰ্মুৱে ভাৰতৰ নিয়ন্ত্ৰক আৰু মহালেখা পৰীক্ষক হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰে। তেওঁ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ সন্মুখত শপত আৰু এই পদৰ দায়িত্ব গ্ৰহণ কৰে।
শ্ৰী গিৰীশ চন্দ্ৰ মুৰ্মুৱে ২০-১১-২০২৪ লৈকে এই পদত কাৰ্যনিৰ্বাহ কৰিব।

President's Secretariat
Press Communiqué
08 AUG 2020 11:27AM by PIB Delhi
At a ceremony held today (August 8, 2020) at 1030 hrs in the Ashoka Hall, Rashtrapati Bhavan, Shri Girish Chandra Murmu was sworn in as the Comptroller and Auditor-General of India. He made and subscribed to the oath of office before the President.
Shri Girish Chandra Murmu will have a tenure upto 20.11.2024.