রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
প্রেস কম্যুনিক
08 AUG 2020 11:27AM by PIB Imphal
ঙসি (ওগস্ত ৮, ২০২০) অয়ুক্কী পুং ১০.৩০ তাবা মতমদা রাস্ত্রপতি ভবনগী অশোকা হোলদা পাংথোকখিবা থৌরম অমদা শ্রী গিরিশ চন্দ্র মুর্মূবু ভারতকী কম্পত্রোলর অমসুং ওদিতর-জেনরেল ওইনা ৱাশক লৌহনখ্রে। মহাক্না রাস্ত্রপতিগী মমাংদা ফম অমসুং অরোনবা ঙাকপগী ৱাশক লৌখি।
শ্রী গিরিশ চন্দ্র মুর্মূগী থবক পুবগী মতম অসি নবেম্বর ২০, ২০২৪ ফাওবা ওইগনি।

President's Secretariat
Press Communiqué
08 AUG 2020 11:27AM by PIB Delhi
At a ceremony held today (August 8, 2020) at 1030 hrs in the Ashoka Hall, Rashtrapati Bhavan, Shri Girish Chandra Murmu was sworn in as the Comptroller and Auditor-General of India. He made and subscribed to the oath of office before the President.
Shri Girish Chandra Murmu will have a tenure upto 20.11.2024.