হাউশিং অমসুং অর্বান পোবর্তী এল্লিবেসন মন্ত্রালয়
নোবেল কোরোনাভাইরস (কোবিদ-১৯)গী য়েংলগা জি.পি.আর.এ (জেনরেল পুল রেসিদেন্সিএল একোমোদেসন ) ফংলবশিং কোমথোক্লে
23 JUN 2020 5:59PM by PIB Imphal
হাউজিং অমসুং অর্বান এফিয়ার্স মিনিস্ত্রীনা জি.পি.আর.এ. ফংলবশিংনা সরকারগী লৈফমশিংদা মখা তানা নুমিৎ ১৫ শাংথনা লৈনবা অয়াবা হায়বদি ২০২০গী জুলাই ১৫ ফাওবা পীরে। ২০২০গী মে ৫দা থোকখিবা ওর্দর অমগী মতুংইন্না মিনিস্ত্রীনা মখা তানা লৈনবা মতম ২০২০গী জুন ৩০ ফাওবা শাংদোকখিবনি। কোবিদ-১৯ কেস মশিং হেনগৎলকপদগী এল্লোতিশিংনা অতোপ্পা লৈফম থিনবা হোৎনবা অমসুং য়ুম হোংনবা হোৎনবদা শিন্মী নেকপদা মায়োক্নরিবা অৱাবশিং য়েংলগা মিনিস্ত্রীনা শাংদোকখিবনি। ২০২০গী জুন ২২দা মিনিস্ত্রীনা থোকখিবা ও.এম নম্বর ১২০৩৫/২/২০২০-পোল.২গী মতুংইন্না, এল্লোতিশিংনা ২০২০গী জুলাই ১৫ ফাওবগী মমাংদা থাদোক্নবা অমসুং মদু নত্ত্রবদি অমাং-অতা থোকহনবা অমসুং মার্কেত রেন্তগী চার্জ লৌগনি হায়রি।

Ministry of Housing & Urban Affairs
One-time relaxation to allottees of GPRA (General Pool Residential Accommodation) in view of Novel Coronavirus(Covid-19)
23 JUN 2020 5:59PM by PIB Delhi
Ministry of Housing and Urban Affairs has provided extension of retention of Government Accommodation to allottees of GPRA for additional 15 days, that is, upto 15th July 2020. The Ministry had earlier extended the retention period till 30th June 2020 vide OM of even number dated 5th May 2020. The Ministry has taken the decision in view of various representations received regarding hardships faced by allottees in hiring alternate accommodation, arranging labour for shifting due to increase in Covid-19 cases. The Ministry, vide OM No. 12035/2/2020-Pol.II dated 22nd June 2020, has advised concerned allottees to vacate the accommodation on or before 15th July 2020,else damage charges/market rent will be levied.