য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
গলৱান তম্পাক্তা থৱায় কৎখ্রবা ভারত লান্মীগী অথৌবশিংদা কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিৎ শাহনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
মখোয়গী থৌনা ফবা অদুনা ভারতনা ইমা লৈবাক্কী কৎথোকপা অদু উৎলে : অমিৎ শাহ
শাহনা হায়রি “ভারত লান্মীগী অথৌবশিংগী ইমুংশিংদা ঐনা কোক নোঞ্জরি”
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রীনা হায়রি ৱারবা তাঞ্জা অসিদা লৈবাক পুম্বা অমসুং মোদী সরকারনা মখোয়গী ইমুংশিংগীদমক লেপ্লি
অশোকপশিং ফগৎলক্নবা থৌনিজরি
17 JUN 2020 5:52PM by PIB Imphal
গলৱান তম্পাক্তা থৱায় কৎখ্রবা ভারত লান্মীগী অথৌবশিংগী মফমদা কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমিৎ শাহনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে । মহাক্না হায়খি “ লাদাখকী গালৱানদা ঐখোয়গী ইমা লৈবাক ঙাক্নপদা ঐখোয়গী থৌনা ফরবা লান্মীশিং লৈখিদবগী অৱাবা ৱাহৈশিংনা ফোংদোকপা ঙম্লোই । ভারতকী অপুনবগী ঙমখৈ ঙাক্নবা হোৎনবদা থৱায় কৎখ্রবা ঐখোয়গী অথৌবশিংদা লৈবাক অসিনা ইকায়খুম্নবা উৎলি । মখোয়গী থৌনা অদুনা ভারতনা মহাক্কী লৈবাক্কীদমক হোৎনরিবা অদু মমি তারে”।
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরনা হায়খি “ভারত লান্মীদা অসিগুম্বা অথৌবশিং শীন্নরকখিবা ইমুংশিংদা ঐনা কোক নোঞ্জরি । মখোয়গী মপান নাইদ্রবা কৎথোকপশিং অদুগীদমক মতম চুপ্পদা ভারত্তা লমন তোনশিল্লগনি । ৱারবা তাঞ্জা অসিদা লৈবাক পুম্বা অমসুং মোদী সরকারনা মখোয়গী ইমুংশিংগীদমক লেপ্লি । অশোকপশিং ফগৎলক্নবা থৌনিজরি”।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah pays tributes to Indian Army’s brave martyrs of Galwan Valley and expresses deepest condolences to their families
Their bravery reflects India’s commitment towards the motherland: Shri Amit Shah
“I bow to the families, who have blessed the Indian Army with such great heroes”, says Shri Shah
Union Home Minister says the entire nation and the Modi government stands firmly with their families in this hour of grief
Prays for the speedy recovery of the injured
17 JUN 2020 5:52PM by PIB Delhi
The Union Home Minister Shri Amit Shah has expressed his deepest condolences to the Indian Army’s brave martyrs of Galwan. He has said, “The pain of losing our brave soldiers while protecting our motherland at Ladakh’s Galwan cannot be put in words. The Nation salutes our immortal heroes who sacrificed their lives to keep Indian territory safe and secure. Their bravery reflects India’s commitment towards her land.”
“I bow to the families, who have blessed the Indian Army with such great heroes. India will always remain indebted for their supreme sacrifice. The entire nation and the Modi government stands firmly with their families in this hour of grief. Praying for the speedy recovery of those injured,” the Union Home Minister has said.