য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিৎ শাহগী পাউতাক মতুং ইন্না দিল্লীদা লৈরিবা হোস্পিতাল পুম্নমক্না কোবিদ-১৯না লৈখিদ্রবশিংগী অরোইবা মথৌ মঙম পাংথোকপদা খোঙজেল য়াংশিল্লে
16 JUN 2020 8:36PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিৎ শাহগী পাউতাক মতুং ইন্না দিল্লীদা লৈরিবা হোস্পিতাল (কেন্দ্র অমসুং রাজ্য সরকারগী অমদি প্রাইবেৎ) পুম্নমক্না জুন ১৪দা গৃহ মন্ত্রীনা লুচিংদুনা ফমখিবা মীফমদা লৌখিবা ৱারেপকী মতুং ইন্না কোবিদ-১৯না লৈখিদ্রবশিংগী অরোইবা মথৌ মঙম পাংথোকপদা খোঙজেল য়াংশিল্লে। হোস্পিতাল স্তাফশিংনা কোবিদ-১৯না লৈখিদ্রবা অয়াম্বগী অরোইবা মথৌ মঙম মখোয়গী ইমুং-মনুং অমসুং মরী-মতাশিং শরুক য়াদুনা পাংথোক্লি। মখোয়গী নক্নবা মরী-মতা দিল্লীদা লৈতবনা মরম ওইদুনা লেমহৌরিবা লৈখিদ্রবা ৩৬কী অরোইবা মথৌ মঙম হয়েং ফাওবদা পাংথোক্লগনি। মদুগী মতুং অরোইবা মথৌ মঙম পাংথোকপদা থেংথবা তৌদনবা গৃহ মন্ত্রালয়না হোস্পিতালশিংদা অকনবা পাউতাক পীখ্রে।

Ministry of Home Affairs
Following Union Home Minister Shri Amit Shah’s directions, all Delhi hospitals speed up last rites of COVID-19 deceased
16 JUN 2020 8:36PM by PIB Delhi
Following directions of the Union Home Minister Shri Amit Shah, all hospitals in Delhi, (Central and State Government and private), today complied with the decision taken at a meeting chaired by the Union Home Minister on 14th June, by speeding up cremation/last rites of bodies of COVID-19 patients. The hospital staff performed the last rites of most COVID-19 deceased with consent/ presence of their families and relatives.
Last rites of the remaining 36 deceased will be done by tomorrow as their Next Of Kin are not in Delhi at present.
The Ministry of Home Affairs has given strict directions to hospitals that going forward there should be no delays in performing last rites.