য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিৎ শাহনা দিল্লীদা কোবিদ-১৯গী ফীভম য়েংশিন্নবগী কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রী দা.হর্শ বর্ধন, দিল্লীগী এল.জি. শ্রী অনীল বাইজল, মুখ্য মন্ত্রী শ্রী অর্বিন্দ কেজরীৱাল অমসুং দিল্লীগী ম্যুমনিসিপাল কোর্পোরেসনগী মেয়রশিং অমদি মকোক থোংবা ওফিসরশিংগা মীফম পাংথোকখ্রে
লৈবাক অসিবু অমদি লৈবাক অসিগী কোনুং অসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লীচিং মখাদা দিল্লী অসি ঐখোয়না কোরোনা চেন্দ্রবা, মশা-মউ ফবা অমসুং খুঞ্জাও-লৈচাওবা মফম ওইহনগদবনি হায়না শ্রী অমিৎ শাহনা ফোংদোকখি
গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিৎ শাহনা কেন্দ্র সরকার, দিল্লী সরকার অমসুং দিল্লীগী ম্যুনিসিপাল কোর্পোরেসন অহুম্মক্তা খ্বাইদগী অনেম্বা থাক্তা য়ুম-য়ুমগী ওইবা সর্ভে, কোরোনা তেস্তিংনচিংবা শোইদনা পাংথোকহন্নবা হায়খ্রে।
কেন্দ্র মন্ত্রীনা দিল্লী সরকার, মেয়র অহুম্মক অমসুং এম.সি.এস.দি.দা পুন্না থবক পায়খৎমিন্ননবা হায়খ্রে
14 JUN 2020 8:05PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিবু অমদি লৈবাক অসিগী কোনুং অসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লীচিং মখাদা দিল্লী অসি ঐখোয়না কোরোনা চেন্দ্রবা, মশা-মউ ফবা অমসুং খুঞ্জাও-লৈচাওবা মফম ওইহনগদবনি হায়না শ্রী অমিৎ শাহনা ফোংদোকখ্রে। কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিৎ শাহনা দিল্লীদা কোবিদ-১৯গী ফীভম য়েংশিন্নবগী কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রী দা.হর্শ বর্ধন, দিল্লীগী এল.জি. শ্রী অনীল বাইজল, মুখ্য মন্ত্রী শ্রী অর্বিন্দ কেজরীৱাল অমসুং দিল্লীগী ম্যুমনিসিপাল কোর্পোরেসনগী মেয়রশিং অমদি মকোক থোংবা ওফিসরশিংগা মীফম পাংথোকখ্রে
গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিৎ শাহনা ঙসি অয়ুক পাংথোকখিবা মীফম অদুদা লৌনখিবা ৱারেপশিং অদু নিংথিজনা শোইদবা মওংদা পাংথোক্নবা কেন্দ্র সরকার, দিল্লী সরকার অমসুং দিল্লীগী ম্যুনিসিপাল কোর্পোরেসন অহুম্মক্তা খ্বাইদগী অনেম্বা থাক্তা য়ুম-য়ুমগী ওইবা সর্ভে, কোরোনা তেস্তিংনচিংবা শোইদনা পাংথোকহন্নবা হায়খ্রে। অমগা-অমগা তেংবাংনদুনা কোরোনা অসিবু মায় পাক্না লান্থেংনবা হায়বসিনা মরুওইবা পান্দম্নি হায়না হোম মিনিস্তরনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মৌদীগী লীচিং মখাদা থুনমক লৈবাক অমসুং লৈবাক অসিগী কোনুং অসি কোরোনা চেন্দবা, মশা-মউ ফবা অমসুং খুঞ্জাও লৈচাওবা মফম অমা ওইহনগদবনি হায়না শ্রী অমিৎ শাহনা ফোংদোকখি।
মরী লৈনবশিং পুম্নমক্না নিংথিজনা তেংবাংনদুনা অমদি পুন্না থবক তৌমিন্নরবকান্দদা মসি পাংথোকপা ঙমগনি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি। কেন্দ্র মন্ত্রীনা দিল্লী সরকার, মেয়র অহুম্মক অমসুং এম.সি.এস.দি.দা পুন্না থবক পায়খৎমিন্ননবা অমদি ঙসি অয়ুক পাংথোকখিবা মীফম অদুদা লৌখিবা ৱারেপশিং অদু পাংথোক্নবা হায়খ্রে। কেন্দ্র মন্ত্রীনা দিল্লী পুলিশ কম্মিস্নরদা গাইদলাইনশিং অদু চপ চানা চৎনহন্নবা খংহনখ্রে।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah chairs meeting with Union Health Minister Dr. Harsh Vardhan, Delhi LG Shri Anil Baijal, CM Shri Arvind Kejriwal, Mayors of three Municipal Corporations of Delhi and senior officers to review COVID-19 situation in Delhi
Shri Amit Shah says we have to make the country and the national capital Corona free, healthy and prosperous at the earliest under the leadership of the Prime Minister Shri Narendra Modi
Home Minister Shri Amit Shah directs Central Government, Delhi Government and all three Municipal Corporations of Delhi to ensure proper implementation of house-to-house survey, Corona testing etc to the lowest level
Union Home Minister asks Delhi Government, all three Mayors and MCsD to work together
14 JUN 2020 8:05PM by PIB Delhi
Union Home Minister Shri Amit Shah has said we have to make the country and the national capital Corona free, healthy and prosperous at the earliest under the leadership of the Prime Minister Shri Narendra Modi. Shri Amit Shah chaired a meeting here today with the Union Health Minister Dr. Harsh Vardhan, Delhi LG Shri Anil Baijal, CM Shri Arvind Kejriwal, Mayors of three Municipal Corporations of Delhi and senior officers to review COVID-19 situation in the national capital.
The Union Home Minister directed the Central Government, Delhi Government and all three Municipal Corporations of Delhi to ensure proper implementation of the decisions taken in the meeting held earlier this morning such as house-to-house survey, Corona testing etc to the lowest level. The Home Minister said the main aim of this meeting is to win the fight against Corona with mutual coordination.
Shri Amit Shah said we have to turn the country and the national capital Corona free, healthy and prosperous at the earliest under the leadership of the Prime Minister Shri Narendra Modi. He said this will be possible with the cooperation and coordination of all concerned. Union Home Minister asked the Delhi Government, all three Mayors and three the Municipal Corporations of Delhi to work together and implement the decisions taken in this morning’s meeting. The Home Minister also directed the Delhi Police Commissioner to ensure all guidelines are enforced strictly.