রেলৱে মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন রেলৱেনা রাজ্য সরকারশিংদা কোবিদ কেয়র সেন্তরশিং ফংহন্নবগীদমক থৌরাং তৌদুনা লৈরি। কোচ ১০গী ত্রেনশিং থৌরাং তৌরে, মদুদা কোচ খুদিংদা অনাবা মীওই ১৬ থমফম য়াওরি। কোচ ৫২৩১বু কোবিদ কেয়র সেন্তর ওইনা শিজিন্ননবা শেমদোক্লে।
উত্তর প্রদেশনা স্তেসন ২৪ ফাইনেলাইজ তৌরে
তেলঙ্গনানা লোকেসন ৩ – সেকনদ্রবাদ, কাচিরুদা অমসিং অদিলাবাদতা কোচশিং থম্নবা হায়রি।
দিল্লীদা ১ শাকুরবস্তীদা কোচ ১০ থম্লি।
হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল মন্ত্রালয়না পীবা গাইদলাইনশিং মতুং ইল্লি
ইন্দিয়ন রেলৱেনা কোবিদকী মায়োক্তা ভারত সরকারনা হোৎনরিবশিংদা মতেং ওইনবা হোৎনবা য়াবা হোৎনরি
11 JUN 2020 6:16PM by PIB Imphal
হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল মন্ত্রালয়গী গাইদলাইনশিংগী মতুং ইন্না রাজ্য সরকার খরনা ইন্দিয়ন রেলৱেদা হায়জরকপা লৈরি। রেলৱেনা রাজ্য/য়ু.তি.শিংদা কোচশিং অসি পীরি।
উত্তর প্রদেশনা দিপ্লোইমেন্তকীদমক স্তেসন ২৪ ফাইনেলাইজ তৌরে।
তেলঙ্গনাগীদমক সেকনদ্রবাদ, কাচিরুদা অমসিং অদিলাবাদতা লোকেসনশিং খল্লে।
দিল্লীদা কোচ ১০গীদমক হায়জরক্লি।
কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা লান মখা চত্থরদুনা ইন্দিয়ন রেলৱেনা ভারত সরকারগী হেল্থ কেয়রগী হোৎনরিবশিংদা মতেং ওইনবা হোৎনবা য়াবা হোৎনরি। ইন্দিয়ন রেলৱেনা রাজ্যশিংদা কোবিদ কেয়র সেন্তর ৫২৩১ ফংহন্নবগীদমক থৌরাং তৌদুনা লৈরি। জোনেল রেলৱেশিংনা কোচশিং অসি ক্বরেন্তিন ফেসিলিতীগীদমক ওন্থোক্লে।
কোচশিং অসি হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল মন্ত্রালয়না ইসু তৌবা গাইদলাইনশিংগী মতুং ইন্না কোবিদ কেয়র সেন্তরশিংদা ক্লিনিকেল্লি এসাইন্দ তৌবা য়াবা অদুগুম্লবা য়াম্না মাইল্দ ওইবা কেসশিংগীদমক শিজিন্নবা য়াই। মসিগী খুদোংচাবশিং অসি হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল মন্ত্রালয় অমসুং নীতি আয়োগনা দিবেলপ তৌবা অপুনবা কোবিদ প্লানগী শরুক্নি।
স্তেসন ২১৫গী মনুংদা রেলৱেনা স্তেসন ৮৫দা হেল্থকেয়র ফেসিলিতীশিং ফংহনগনি, মদুমক রাজ্যনা হায়জরকপগী মতুং ইন্না স্তাফ অমসুং ইসেন্সিয়েল মেদিসিনশিং পীবা য়ারবদি স্তেসন ১৩০দা কোবিদ কেয়র কোচশিং থমগনি। ইন্দিয়ন রেলৱেনা কোবিদ কেয়র সেন্তরশিং অসিগীদমক ৱাতরিং অমসুং চার্জিং ফেসিলিতীগা লোয়ননা স্তেসন ১৫৮ অমদি ৱাতরিং ফেসিলিতীগা লোয়ননা স্তেসন ৫৮ থৌরাং তৌদুনা লৈরি।

Ministry of Railways
Indian Railways geared up to provide COVID Care Centers to State Authorities. Trains with unit composition of 10 coaches, with patient capacity of 16 per coach have been made ready. A total of 5231 coaches were modified to be used as Covid Care Center.
UP has finalised 24 stations.
Telangana has asked for coaches to be stationed in 3 locations- Secunderabad, Kachiguda and Adilabad.
In Delhi, 10 coaches are stationed at 1 Shakurbasti location .
Guidelines issued by Ministry of Health and Family Welfare to be followed.
Indian Railways makes 360 degree attempt to supplement Government of India’s efforts against COVID
11 JUN 2020 6:16PM by PIB Delhi
As per guidelines of MoHFW, few State Governments have sent the requisition to Indian Railways. Railways have allocated these coaches to the State/UTs.
UP has finalised 24 stations for deployment.
Telangana for Secunderabad, Kachiguda and Adilabad locations.
10 coaches have been requisitioned in Delhi
Sustaining the fight against Covid-19, Indian Railways is making an all out effort to supplement the health care efforts of Government of India. Indian Railways has geared up to provide its 5231 Covid Care Centers to the State. Zonal Railways has converted these coaches for quarantine facility.
The Coaches can be used for very mild cases that can be clinically assigned to the Covid Care centers as per guidelines issued by MoHFW. These coaches can be used in areas where State has exhausted the facilities and needs to augment capacities for isolation of both suspect and confirmed Covid cases. These facilities are part of the integrated COVID plan developed by MoHFW and NITi Ayog.
Out of 215 stations, Railways to provide healthcare facilities in 85 stations, in 130 stations, States to request COVID care coaches only if they agree to provide staff and essential medicines. Indian Railways has kept 158 stations ready with watering and charging facility and 58 stations with watering facility for these COVID Care centers.