ইলেক্সন কমিসন
মেম্বর্স ওফ লেজিস্লেতিব এসেমব্লী (এম.এল.এ.)শিংনা কর্নাতকা লেজিস্লেতিব কাউন্সিলদা বাইনিয়েল ইলেক্সন
09 JUN 2020 1:47PM by PIB Imphal
কর্নাতকা লেজিস্লেতিব কাউন্সিলদা মেম্বর্স ওফ রেস্পেক্তিব লেজিস্লেতিব এসেমব্লী (এম.এল.এ.)শিংনা খনবা মীহুৎ ৭কী মতম ৩০.০৬.২০২০দা লোইরে। অকুপ্পা ৱারোল মখাদা পীরি: -
সেরিয়েল নম্বর
মীহুৎকী মমিং
পোত্থাবগী তাং
১.
নাসীর অহমদ
৩০.০৬.২০২০
২.
জায়াম্মা
৩.
এম.সি. ভেনুগোপাল
৪.
এন.সি. বোস রাজু
৫.
এচ.এম. রেভানা
৬.
তি.এ. শারাভানা
৭.
দি.য়ু. মালিকঅর্জুন
কমিসন অসিনা কর্নাতকাগী সি.ই.ও.দগী ইনপুৎশিং ফংলহবা মতুং ৱারেপ লৌরে মদুদি মেম্বর্স ওফ লেজিস্লেতিব এসেমব্লীনা কর্নাতকা লেজিস্লেতিব কাউন্সিলদা মথক্তা পল্লিবা বাইনিয়েল ইলেক্সনশিং অসি মখাগী প্রোগ্রামশিং অসিগী মতুং ইন্না পাংথোক্কনি:
সেরিয়েল নম্বর
থৌরমশিং
তাং
1.
নোতিফিকেসন থোকপা
১১ জুন, ২০২০ (শগোলশেল)
1.
নোমিনেসনশিং পীশিনবগী অরোইবা নুমীৎ
১৮ জুন, ২০২০ (শগোলশেল)
1.
নোমিনেসনশিংগী স্ক্রুতিনী
১৯ জুন, ২০২০ (ইরাই)
1.
মীরেপ চে লৌথোকপগী অরোইবা নুমীৎ
২২ জুন, ২০২০ (নিংথৌকাবা)
1.
মীখল নুমীৎ
২৯ জুন, ২০২০ (নিংথৌকাবা)
1.
মীখলগী মতম
অয়ুক পুং ০৯:০০ দগী নুংথিল পুং ০৪:০০ ফাওবা
1.
ভোৎ মশিং থিবা
২৯ জুন, ২০২০ (নিংথৌকাবা) নুংথিল পুং ০৫.০০
1.
মীখল মপুং ফানা পাংথোকপা লোইশিনগদবা নুমীৎ
৩০ জুন, ২০২০ (লৈবাকপোকপা)
অরোন-অথুপ য়াওদনা মীখল পাংথোকপা ঙমহন্নবা এপোইন্ত তৌরবা ওবজার্বরশিংনা মীখলগী থবক থৌরমশিং চেকশিন্না য়েংশিন্নবা মতিক চাবা খোংথাং লৌখৎলে।
কমিসন্না রাজ্যগী চিফ সেক্রেতরীদা মীখল পাংথোকপগী শেম শাবদা কোবিদ-১৯ থিংবগা মরী লৈনবা ইন্সত্রক্সনশিং ঙাক্তুনা থম্নবা রাজ্যদগী সেনিয়র ওফিসর অমা হাপনবা পাউতাকসু পীখ্রে।

Election Commission
Biennial Election to the Karnataka Legislative Council by the members of Legislative Assembly (MLAs)
09 JUN 2020 1:47PM by PIB Delhi
The term of 07 members of Karnataka Legislative Council elected by the members of respective Legislative Assembly (MLAs) is expiring on 30.06.2020. Details are given as under: -
S.No.
Name of the Member
Date of Retirement
1.
Naseer Ahmed
30.06.2020
2.
Jayamma
3.
M.C. Venugopal
4.
N.S. Bose Raju
5.
H.M. Revanna
6.
T.A. Sharavana
7.
D.U. Mallikarjuna
The Commission, after receiving inputs from CEO, Karnataka has decided that above mentioned biennial elections to the Karnataka Legislative Council by members of Legislative Assembly be held in accordance with the following programme:
S. No.
Events
Dates
1.
Issue of Notification
11th June, 2020 (Thursday)
1.
Last Date of making nominations
18th June, 2020 (Thursday)
1.
Scrutiny of nominations
19th June, 2020 (Friday)
1.
Last date for withdrawal of candidatures
22nd June, 2020 (Monday)
1.
Date of Poll
29th June, 2020 (Monday)
1.
Hours of Poll
09:00 am to 04:00 pm
1.
Counting of Votes
29th June, 2020 (Monday) at 05:00 pm
1.
Date before which election shall be completed
30th June, 2020 (Tuesday)
Adequate measures for close monitoring of the election process by appointing observers shall be taken to ensure free and fair election.
Commission has also directed the Chief Secretary of the State to depute a senior officer from the State to ensure that the extant instructions regarding COVID-19 containment measures are complied with while making arrangements for conducting the elections.