হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
06 JUN 2020 1:30PM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা কোবিদ-১৯না নারবা মীওই পুন্না ৪,৬১১ লায়েংদুনা ফগৎপা ঙমহনখ্রে। হৌজিক ফাওবদা কোবিদ-১৯না নারবা মীওই পুন্না ১,১৪,০৭৩ ফগৎপা ঙমহনখ্রে। কোবিদ-১৯না নারবশিং ফগৎহনবা ঙম্বগী চাং অসি চাদা ৪৮.২০নি। হৌজিক-হৌজিক এক্তিব ওইবা কেসশিং অমদি নিংথিজনা শেম্লবা হকশেলগী মীৎয়েংখাদা লৈরিবা অসি ১,১৫,৯৪২নি।
আই.সি.এম.আর.না মখা তানা লায়না অসিগী মহীক চংলবা মীশিংদা নোবেল কোরোনাভাইরস লৈ হায়বা খংদোক্নবগী তেস্তিং তৌবগী চাং অসি হেনগৎহনখ্রে। সরকারগী লেবশিং অসি ৫২০দা হেনগৎখ্রে অমসুং লন্নাইগী লেবশিংনা ২২২ য়ৌনা হেনগৎখ্রে (পুন্না ৭৪২)। হৌখিবা পুং ২৪ সিদা সেম্পল ১,৩৭,৯৩৮ তেস্ত তৌখ্রে। তেস্ত তৌখ্রবা সেম্পলগী মশিং অসি হৌজিক ফাওবদা পুন্না ৪৫,২৪,৩১৭নি।
কোবিদ-১৯গা থাজনিংহাই ওইবা অমসুং অপদেত তৌরবা ই-পাওশিংগা মরি লৈনবা তেক্নিকেল ওইনা খুদোংচাদবশিং, গাইদলাইনশিং অমসুং এদভাইজরীশিংগীদমক্তা চাং নাইনাঃ
https://www.mohfw.gov.in/ অমসুং @MoHFW_INDIA দা য়েংবিয়ু।

Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES ON COVID-19
06 JUN 2020 1:30PM by PIB Delhi
During the last 24 hours, a total of 4,611 COVID-19 patients have been cured. Thus, so far, a total of 1,14,073 patients have been cured of COVID-19. The recovery rate is 48.20% amongst COVID-19 patients. Presently, there are 1,15,942 active cases and all are under active medical supervision.
ICMR has further ramped up the testing capacity for detecting the novel Coronavirus in infected persons. The number of government labs has been increased to 520 and private labs has been increased to 222 (A total of 742).1,37,938 samples were tested in the last 24 hours. The total number of samples tested thus far is 45,24,317.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA .