Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES ON COVID-19
04 JUN 2020 4:45PM by PIB Delhi
During the last 24 hours, a total of 3,804 COVID-19 patients have been cured. Thus, so far, a total of 1,04,107 patients have been cured of COVID-19. The recovery rate is 47.99% amongst COVID-19 patients. Presently, there are 1,06,737 active cases and all are under active medical supervision.
ICMR has further ramped up the testing capacity for detecting the novel coronavirus in infected persons. The number of government labs has been increased to 498 and private labs has been increased to 212.1,39,485 samples were tested in the last 24 hours. The total number of samples tested thus far is 42,42,718.
The Ministry has issued fresh guidelines regarding safe ENT practices to be followed in the COVID-19 pandemic. Details can be accessed at https://www.mohfw.gov.in/pdf/ENTCOVID0306.pdf
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA .

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অনৌবা পাউশিং
04 JUN 2020 4:45PM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং২৪দা কোবিদ-১৯ অনাবা মীওই ৩,৮০৪ নাবা ফরে। অসুম্না, অপুনবা ওইবা অনাবা মীওই ১,০৪,১০৭ কোবিদ-১৯দগী ফরে। কোবিদ-১৯ নারবা মীওইশিংগী মরক্তা অনাবা ফবগী চাং চাদা ৪৭.৯৯ ওইরি। হৌজিক এক্তিব কেস ১,০৬,৭৩৭ লৈরি অমসুং পুম্নমক মেদিকেলগী চেকশিন-থৌরাং মখাদা লায়েংলি।
নোবেল কোরোনাভাইরস নারবা মীওইশিং মশক খঙদোক্নবা চাংয়েং তৌবগী থবক আই.সি.এম.আর.না হেনগৎহল্লে । লৈবাক শীনবা থুংনা লৈরিবা সরকারগী ৪৯৮ অমসুং লনাইগী লেবোরেতোরি ২১২ হেনগৎলে। হৌখিবা পুং ২৪দা কোবিদ-১৯গী অপুনবা সেম্পল ১,৩৯,৪৮৫ চাংয়েং তৌখ্রেহৌজিক ফাওবদা পুন্না সেম্পল ৪২,৪২,৭১৮ চাংয়েং তৌখ্রে।
কোবিদ-১৯ লাইচৎ মনুংদা অশোই-অঙাম থোক্তনা ই.এন.তি. লায়েংনবগী অনৌবা চৎন-পথাপশিং মিনিস্ত্রিনা ফোংলে। অকুপ্পা মরোল https://www.mohfw.gov.in/pdf/ENTCOVID0306.pdf দগী ফংগনি ।
কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা তেক্নিকেল ওইবা ৱাফমশিং, চৎন-কাংলোনশিং অমসুং চেকশিনৱাশিংগী অচুম্বা অমসুং অনৌবা পাউগীদমক চাংনাইনা https://www.mohfw.gov.in অমসুং @MoHFW_INDIA দা চংবীয়ু।
কোবিদ-১৯গী মতাংদা ৱাহং অমা হেক্ত হংনিংবা লৈরবদি হেল্থ অমসুং ফেমিলি ৱেলফিয়ার মিনিস্ত্রিগী হেল্পলাইন নম্বর : +৯১-১১-২৩৯৭৮০৪৬ নৎত্রগা ১০৭৫(তোল ফ্রি)দা কোল তৌবীয়ু। কোবিদ-১৯গী মতাংদা রাজ্যশিং/য়ুতিশিংগী হেল্পলাইন নম্বরশিং https://www.mohfw.gov.in/pdf/coronvavirushelplinenumber.pdf দা ফংগনি।