রেলৱে মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন রেলৱেজনা লৈবাক অসিদা মে ২৫, ২০২০ ফাওবদা “শ্রমিক স্পিসিএল” ত্রেন ৩২৭৪ মথৌ তৌহনখ্রে অমদি নুমীৎ ২৫দা “শ্রমিক স্পিসিএল” ত্রেনশিংনা পেসেঞ্জর লাক্ষ ৪৪ হেন্না মখোয়-মখোয়গী রাজ্য তান্না থাখ্রে
তোংলিবা মাইগ্রেন্তশিংদা চানবা চীঞ্জাক লাক্ষ ৭৪ অমসুং ঈশিং বোতল ক্রোর ১ হেন্না লেম্না য়েন্থোকখ্রে
ঙসি চেল্লিবা ত্রেনশিং অদু থোইদোক্না মী চিনবগী অৱাবা মায়োক্নখিদে
শ্রমিক ত্রেনশিং অসিদা নত্তনা মে ১২দগী ন্যু দিল্লীগা শম্নবা স্পিসিএল ত্রেন জুরা ১৫ চেল্লি অমসুং জুন ১দগী ত্রেন ২০০ চেনবা হৌনবা তাইম তেবল শেমখ্রে
26 MAY 2020 5:04PM by PIB Imphal
স্পিসিএল ত্রেনশিংনা মাইগ্রেন্ত ৱার্করশিং, তীর্থ চৎপশিং, লম কোয়বশিং, মহৈরোইশিং অমসুং অতৈ মীওইশিং অতোপ্পা মফম অমদা হোনবগী ওর্দরগী মতাংদা পাংথোকপা মখা তাবা থবক ওইনা হোম এফেয়রসকী মন্ত্রালয়না ইন্দিয়ন রেলৱেজনা মে ১দগী “শ্রমিক স্পীসিএল ত্রেন” মথৌ তৌহন্নবা লেপখি।
মে ২৫, ২০২০ ফাওবদা লৈবাক অসিদা পুন্না “শ্রমিক স্পিসিএল” ত্রেন ৩২৭৪ না তোঙান-তোঙানবা রাজ্যশিংদা মথৌ তৌহনখ্রে। “শ্রমিক স্পিসিএল” ত্রেনশিংনা পেসেঞ্জর লাক্ষ ৪৪ হেন্না মাগী-মাগী রাজ্য য়ৌখ্রে।
২৫.০৫.২০২০ ফাওবদা শ্রমিক স্পীসিএল ত্রেনশিংনা পেসেঞ্জর লাক্ষ ২.৮ হোনখ্রে।
আই.আর.তি.সি.না তোংলিবা মাইগ্রেন্তশিংদা চানবা চীঞ্জাক লাক্ষ ৭৪ অমসুং ঈশিং বোতল ক্রোর ১ হেন্না লেম্না য়েন্থোকখ্রে।
ঙসি চেল্লিবা ত্রেনশিং অদু থোইদোক্না মী চিনবগী অৱাবা মায়োক্নখিদে। শ্রমিক ত্রেনশিং অসিদা নত্তনা মে ১২দগী ন্যু দিল্লীগা শম্নবা স্পিসিএল ত্রেন জুরা ১৫ চেল্লি অমসুং জুন ১দগী ত্রেন ২০০ চেনবা হৌনবা তাইম তেবল শেমখ্রে।

Ministry of Railways
Indian Railways operationalises 3274 “Shramik Special” trains till 25th May, 2020 across the country and transports more than 44 lacs passengers to their home states through “Shramik Special” trains in 25 days
Distributes more than 74 lakh free meals and more than 1 crore water bottles to travelling migrants
Trains running today are not facing any congestion
In addition to Shramik Specials, Railways are running 15 pairs of special trains connecting New Delhi from 12th May and plans to start 200 more time tabled trains on 1st June
26 MAY 2020 5:04PM by PIB Delhi
Subsequent to the Ministry of Home Affairs order regarding movement of migrant workers, pilgrims, tourists, students and other persons stranded at different places by special trains, Indian Railways had decided to operate “Shramik Special” trains form 1st May 2020.
As on 25th May 2020, a total of 3274 “Shramik Special” trains have been operationalized from various states across the country. More than 44 lacs passengers have reached their home state by these “Shramik Special” trains. On 25.05.2020, 223 Shramik Specials were moving 2.8 lacs passengers.
IRCTC distributed more than 74 lakh free meals and more than 1 crore water bottles to travelling migrants.
It may be noted that trains running today are not facing any congestion.
In addition to Shramik Specials, Railways are running 15 pairs of Special Trains connecting New Delhi and plans to start 200 more time tabled trains on 1st June.