Prime Minister's Office
Telephone conversation between PM and Crown Prince of Abu Dhabi
25 MAY 2020 7:44PM by PIB Delhi
In a telephonic conversation today with His Highness Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, Crown Prince of Abu Dhabi, Prime Minister Modi conveyed greetings on Eid-ul-Fitr to the Government and people of the UAE.
The leaders expressed satisfaction about the effective cooperation between the two countries during the COVID-19 pandemic situation. Prime Minister Modi thanked the Crown Prince for the support extended to Indian citizens in UAE.
PM conveyed his best wishes for the good health and well-being of the Crown Prince, the Royal Family and the people of the UAE.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম অমসুং অবু ধাবিগী ক্রাউন প্রিন্সকী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী-ৱাতাই শানবা
25 MAY 2020 7:44PM by PIB Imphal
অবু ধাবিগী ক্রাউন প্রিন্স শৈখ মোহাম্মদ বিন জায়েদ অল নাহয়ামগা ঙসি তেলিফোন্দা ৱারী-ৱাতাই শানবদা প্রধান মন্ত্রী মোদিনা য়ু.এ.ই.গী সরকার অমসুং মীয়ামদা ইদ-উল-ফিতরগী য়াইফ-পাউজেল পীখি।
কোবিদ-১৯গী লাইচৎ অসিগী ওইরিবা ফিভম অসিগী মনুংদা লৈবাক অনি অসিগী মরক্তা মাইপাক্না তেংবাং পীনবগী মতাংদা পেল্লদুনা লুচিংবশিংনা ফোংদোকখি।প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এ..ই.দা লৈরিবা ভারত মচাশিংদা মতেং পাংবিবগীদমক্তা ক্রাউন প্রিন্সপু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না ক্রাউন প্রিন্স, নিংথৌগী ইমুং-মনুং অমসুং য়ু.এ.ইগী মীয়ামশিং অদুনা হকচাং ফনা থম্নবা অমসুং মহাক্না নুংঙাই য়াইফনা লৈনবগীদমক্তা য়াইফ পাউজেল পীরকখ্রে।