Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES ON COVID-19– 1
RECOVERY RATE IMPROVES TO 41.57%
25 MAY 2020 4:36PM by PIB Delhi
Through a graded, pre-emptive and pro-active approach, Government of India is taking several steps along with the States/UTs for prevention, containment and management of COVID-19. These are being regularly reviewed and monitored at the highest level.
A total of 57,720 people has been cured so far. In the last 24 hours, 3280 patients were found cured. The total recovery rate is 41.57%. The total number of confirmed cases is now 1,38,845. The number of cases under active medical supervision is 77,103.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA .

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ – ১গী অপদেৎ
ফগৎলকপগী চাং অসি ৪১.৫৭%দা হেনগৎলকখ্রে
25 MAY 2020 4:36PM by PIB Imphal
মচা খায়না, মখা তানা থোরক্তনবা অমসুং লৈরিবা ফিভম অসিদগী হেঞ্জিল্লক্তনবগী খোংথাংগা লোইননা ভারত সরকারনা রাজ্য/য়ু.তি.শিংগা লোইননা কোবিদ-১৯ ঙাকথোক্ননবা, নমথনবা অমসুং লাকশিন্ননবা খোংথাং কয়ামরুম অমা লৌখৎখ্রে। মসিবু চাং নাইনা অৱাংবা থাক্তা য়েংশিল্লি।
হৌজিক ফাউবগী ওইনা অপুনবা পেসেন্ত ৫৭,৭২০ লাইনা অসিদগী নাবা ফখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা অপুনবা কোবিদ-১৯গী পেসেন্ত ৩,২৮০২ লাইনা অসিদগী নাবা ফখ্রে। ফগৎলকপগী অপুনবা চাং অসি ৪১.৫৭%নি। অপুনবা কনফর্ম তৌরবা কেসকী মশিং অসি হৌজিক ১,৩৮,৮৪৫ য়ৌরে। অকনবা মেদিকেলগী মিৎয়েং মখাদা লৈরিবা কেসশিংগী মশিং অদু ৭৭,১০৩ শুখ্রে।
কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা ৱাকৎশিং, গাইদলাইনশিং অমসুং পাউতাকশিংগীদমক্তা তশেংবা অমসুং অনৌবা ই-পাউশিংগীদমক্তা চানবিদুনা https://www.mohfw.gov.in/ অমসুং @MoHFW_INDIA দা চংবিয়ু।