Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES ON COVID-19– 1
RECOVERY RATE IMPROVES TO 41.57%
25 MAY 2020 4:36PM by PIB Delhi
Through a graded, pre-emptive and pro-active approach, Government of India is taking several steps along with the States/UTs for prevention, containment and management of COVID-19. These are being regularly reviewed and monitored at the highest level.
A total of 57,720 people has been cured so far. In the last 24 hours, 3280 patients were found cured. The total recovery rate is 41.57%. The total number of confirmed cases is now 1,38,845. The number of cases under active medical supervision is 77,103.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA .

স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰালয়
ক’ভিড-১৯-১ৰ শেহতীয়া তথ্য
৪১.৫৭শতাংশলৈ উন্নীত হ’ল আৰোগ্যৰ হাৰ
25 MAY 2020 4:36PM by PIB Guwahati
ক’ভিড-১৯ৰ সংক্ৰমণৰ শংকা নিবাৰণ কৰা, ইয়াক প্ৰতিৰোধ কৰা, আৰু আক্ৰান্তসকলক সুস্থ কৰি তোলাৰ বাবে কৰা ব্যাপক প্ৰবন্ধনৰ ক্ষেত্ৰত ৰাজ্য আৰু কেন্দ্ৰীয় শাসিত অঞ্চলসমূহৰ চৰকাৰসমূহৰ সহযোগত কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰে পূৰ্বানুমানৰ ভিত্তিত, অতি সক্ৰিয়তাৰে আৰু পৰ্যায়ক্ৰমে বিভিন্ন পদক্ষেপ গ্ৰহণ কৰি আহিছে। সামগ্ৰিকভাবে এই সকলো কাৰ্যক্ৰম শীৰ্ষ পৰ্যায়ত নিয়মীয়াভাবে নিৰীক্ষণ আৰু পৰ্যলোচনাও কৰি অহা হৈছে।
দেশত এই পৰ্যন্ত ৫৭,৭২০গৰাকী ক’ভিড-১৯ আক্ৰন্তই আৰোগ্য লাভ কৰিছে। শেহতীয়া ২৪ঘণ্টাত সুস্থ হৈ ঘৰলৈ উভটিছে ৩২৮০গৰাকী লোকে। আৰোগ্য লাভৰ সামগ্ৰিক হাৰ ৪১.৫৭শতাংশ। আজি পৰ্যন্ত দেশৰ ১,৩৮,৮৪৫গৰাকী লোকৰ দেহত ক’ভিড-১৯ৰ উপস্থিতি নিশ্চিত কৰা হৈছে। ইয়াৰে ৭৭,১০৩গৰাকী লোকক চিকিত্সকৰ সক্ৰিয় তত্বাৱধানত নিৰীক্ষণ কৰাৰ ব্যৱস্থা অব্যাহত ৰখা হৈছে।
ক’ভিড-১৯ সংক্ৰান্তীয় সবিশেষ, শুদ্ধ আৰু বিশ্বাসযোগ্য তথ্যৰ বাবে https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA ত লগ ইন কৰিব পাৰে।