রেলৱে মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন রেলৱেনা কমন সর্বিস সেন্তরশিং (সি.এস.সি.শিং) অমসুং এজেন্তশিংগী থোংদা রিজর্বেসন কাউন্তরশিং অমসুং বুকিং অমুক হন্না হাংদোক্নবা অয়াবা পীখ্রে
জোনেল রেলৱেশিংবু মফম অদুগী মীওইশিংগী দরকার ওইবা অমসুং ফিভমগী মতুং ইন্না রিজর্বেসন কাউন্তরগী মফম অমসুং মতমগী মতাংদা পাউ খঙহনবগা লোয়ননা হয়েংদগী ফেজ নাইনা হাংদোক্নবা খঙহনখ্রে
বুকিং সেন্তরশিং হাংদোকপনা পেসেঞ্জর রেলৱে সর্বিসশিং রেস্তোর তৌবদা মরুওইবা খোঙথাং অমা ওইরগনি
21 MAY 2020 9:12PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন রেলৱেনা রিজর্ব তিকেৎশিং বুক তৌনবগীদমক ফেজ নাইনা রিজর্বেসন কাউন্তরশিং হাংদোক্লগনি।
জোনেল রেলৱেশিংবু মফম অদুগী মীওইশিংগী দরকার ওইবশিং অমসুং ফিভমশিংগী মতুং ইন্না রিজর্বেসন কাউন্তরগী মফম অমসুং মতমগী মতাংদা পাউ খঙহনবগা লোয়ননা হাংদোক্নবা খঙহনখ্রে। মসিগী রিজর্বেসন কাউন্তরশিং অসি লোয়ননা মফম অদুগী মীওইশিংগী দরকার ওইবশিং অমসুং ফিভমশিংগী মতুং ইন্না রিজর্বেসন কাউন্তরগী মফম অমসুং মতমগী মতাংদা পাউ খঙহনবগা হয়েংদগী ফেজ নাইনা হাংদোক্লগনি।
ইন্দিয়ন রেলৱেনা হয়েংদগী হৌরগা কমন সর্বিস সেন্তরশিং (সি.এস.সি.শিং) অমসুং এজেন্তশিংগী থোংদা রিজর্বেসন কাউন্তরশিং অমসুং বুকিং অমুক হন্না হাংদোক্নবা অয়াবা পীখ্রে।
মসিমসু খঙহল্লি মদুদি হৌজিক লৈরিবা প্রোতোকোলশিংগী মতুং ইন্না লোকেল স্তেত সরকারশিংনা শ্রমিক স্পিসিয়েল ত্রেনশিং চেনবা মখা তানা হন্দল তৌখিগনি।
বুকিংগী খুদোংচাবশিং অমুক হন্না হাংদোকপা অসিনা পেসেঞ্জর রেলৱে সর্বিসশিংগী রেস্তোরেসন অমসুং রিজর্ব ত্রেনশিংদা ভারতকী মফম পুম্নমক্তগী প্রোস্পেক্তিব ত্রাভেলর পুম্নমক্কীদমক তিকেৎ বুক তৌবা লাইথোকহনবদা মরুওইবা খোঙথাং অমা ওইরগনি।
জোনেল রেলৱেশিংনা হৌজিক চত্থরিবা কোবিদ-১৯ লাইচৎকী য়েংদুনা স্তেন্দর্দ সোসিয়েল দিস্তেন্সিং চৎনহনবা অমসুং হায়জিন প্রোতোকেলশিং পাংথোকপা য়াই।

Ministry of Railways
Indian Railways green lights re-opening of reservation counters & booking through Common Service Centers (CSCs) and Agents.
Zonal Railways have been instructed to decide and notify the opening of reservation counters in a phased manner tomorrow along with dissemination of information about their locations and timings as per local needs and conditions
Opening of booking centers will mark an important step in graded restoration of passenger railway services
21 MAY 2020 9:12PM by PIB Delhi
Indian Railways is going to open reservation counters for booking of reserved tickets in a phased manner.
Zonal Railways have been instructed to decide and notify opening of reservation counters as per local needs and conditions. These reservation counters will open from tomorrow in a phased manner, along with dissemination of information about their respective locations and timings as per the local needs and conditions.
Indian Railways has also allowed booking of Reservation Tickets through the Common Service Centers and Ticketing agents w.e.f tomorrow.
It may be noted that running of Shramik Special trains will continue to be handled by local State Governments as per the existing protocols.
Opening of all these booking facilities once again will mark an important step in the graded restoration of passenger railway services and making the task of ticket booking easy for all prospective travelers from all parts of India in reserved trains.
Zonal railways may adhere to standard social distancing guidelines and observe the hygiene protocols in view of the ongoing COVID-19 pandemic.