ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ও.পি.সমুদ্র সেতু ফেজ-2 আই.এন.এস. জলাশ্বনা মালদিবতগী ভারত মচা ৫৮৮ ময়ুমদা পুরকখ্রে
17 MAY 2020 4:14PM by PIB Imphal
ও.পি. সমুদ্র সেতুগীদমক্তা থবক্তা শিজিন্নরিবা আই.এন.এস. জলাশ্বনা মালদিবকী মালেদগী ভারত মচাশিংবু ময়ুমদা পুরক্নবগী অনিশুবা খোংচৎ ওইনা ঙসি অয়ুক কোচী হার্বরদা চংলকখ্রে।
জহাজ অসিনা নুপী ৭০ (মমা ওইরগদৌরবী ৬) য়াওনা ভারতকী নাগরিক ৫৮৮ অমসুং অঙাং ২১ কোচীন পোর্ত ত্রস্তকী সমুদ্রিকা ক্রুইস তর্মিনেলদা জহাজদগী কুমথহল্লকখ্রে।
আই.এন.এস. জলাশ্বনা অয়ুক্কী পুং ১১দা ভারত সরকারগী দিস্ত্রিক্ত এদ্মিনিস্ত্রেসন অমসুং পোর্ত ত্রস্তকী ইন্দিয়ন নেভীগী পর্সোনেলনা ওক্তুনা কোচীন পোর্ত ত্রস্তকী মনাক নক্না থাখি।
পোর্তকী ওথোরিতীশিংনা জীলাশিং/রাজ্যশিংদা মথং-মথং ওইনা মখা তানা ক্বরেন্তাইন তৌনবা থানবগীদমক অমসুং সিবিল এদ্মিনিস্ত্রেসনশিংনা কোবিদ-১৯গী স্ক্রীনিং অমসুং ইম্মিগ্রেসন প্রোসিজরশিংগী প্রোসেস তৌখি।
ভারত সরকারগী জাতি অসিগীদমক ভারতকী নাগরিকশিংবু মীরৈবাক্কা সমুদ্র খোংবানশিংদগী হল্লক্নবা কন্না হোৎনবগী শরুক অমা ওইনা আই.এন.এস. জলাশ্বনা ভারতকী নাগরিকশিংবু মে ১৫, ২০২০ দা জহাজদা তোংখৎহনখি। মে ১৫দা জহাজগী খোংচৎ হৌগদবা অদু অকনবা নোং অমসুং কন্না নুংশিৎ শিৎপা অমদি নোংজু-নুংশা ফত্তবনা থেংথহনখি অমসুং মালেদগী মে ১৬, ২০২০দগী খোংথারকখি।

Ministry of Defence
OP SAMUDRA SETU PHASE 2 - INS JALASHWA BRINGS HOME 588 INDIANS FROM MALDIVES
17 MAY 2020 4:14PM by PIB Delhi
INS Jalashwa, deployed for Op Samudra Setu, entered Kochi harbour today morning concluding her second voyage to bring back Indians from Male, Maldives. The ship disembarked 588 Indian citizens including 70 women (06 expectant mothers) and 21 children at the Samudrika Cruise Terminal, of Cochin Port Trust.
D83G.jpeg)
INS Jalashwa berthed alongside at Cochin Port Trust at 11:30 am and was received by the personnel from Indian Navy, State Government, District Administration and Port Trust. Extensive arrangements were also made by the Port authorities for streamlining the process of COVID screening and immigration procedures as also by the civil administration for transportation for the evacuated Indian nationals to respective districts/States for further quarantining.
INS Jalashwa had embarked Indian citizens at Male on 15 May 20 as part of the Indian Government's national efforts to facilitate return of Indian citizens from foreign shores. The ship's scheduled departure on 15 May was delayed due to inclement weather, accompanied by heavy rains and strong winds and the ship had departed Male on 16 May 20.