ସଂସ୍କୃତି ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ଗାନ୍ଧୀ ଶାନ୍ତି ପୁରସ୍କାର 2020 ପାଇଁ ମନୋନୟନ ପତ୍ର ଗ୍ରହଣର ଶେଷ ତାରିଖ 15.6.2020 ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ବୃଦ୍ଧି କଲେ ସରକାର
11 MAY 2020 6:23PM by PIB Bhubaneswar
କେନ୍ଦ୍ର ସଂସ୍କୃତି ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଗାନ୍ଧୀ ଶାନ୍ତି ପୁରସ୍କାର ପାଇଁ ପ୍ରତିବର୍ଷ ମନୋନୟନ ପତ୍ର ଆହ୍ୱାନ କରିଥାନ୍ତି । ଏଭଳି ମନୋନୟନ ପତ୍ର ଗାନ୍ଧୀ ଶାନ୍ତି ପୁରସ୍କାରର ପାଇଁ ପ୍ରଚଳିତ ବିଧି ବିଧାନ ଅନୁସାରେ ଦାଖଲ କରାଯାଇଥାଏ । ଏହାର ନିୟମାବଳୀ ଭାରତ ସରକାରଙ୍କ ସଂସ୍କୃତି ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟର ୱେବସାଇଟ୍‌ : www.indiaculture.nic.in.ରେ ଉପଲବ୍ଧ ।
ଚଳିତ ବର୍ଷ 2020 ପାଇଁ ମନୋନୟନ ପତ୍ର ଗ୍ରହଣର ଶେଷ ତାରିଖ ଅପ୍ରେଲ 30, 2020 ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଧାର୍ଯ୍ୟ କରାଯାଇଥିଲା । ତେବେ କୋଭିଡ଼-19 ମହାମାରୀ ଯୋଗୁ ଦେଶ ବ୍ୟାପୀ ଲକଡାଉନ ଘୋଷଣା କରାଯାଇଥିବା ଯୋଗୁ ଗାନ୍ଧୀ ଶାନ୍ତି ପୁରସ୍କାର ସକାଶେ ମନୋନୟନ ପତ୍ର ଦାଖଲର ଶେଷ ତାରିଖକୁ 15.6.2020 ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଘୁଞ୍ଚାଇ ଦିଆଯାଇଛି ।
ଏଥି ପାଇଁ ମନୋନୟନ ପତ୍ର/ ସୁପାରିଶ ନିର୍ଦ୍ଧାରିତ ପ୍ରୋଫର୍ମାରେ ଦୟାପୂର୍ବକ ନିମ୍ନ ଠିକଣାରେ ଡାକଯୋଗେ/ ଇ ମେଲ୍‌ରେ ପଠାଇବାକୁ ଅନୁରୋଧ:
ସୁଶ୍ରୀ ନିରୁପମା କୋଟ୍ରୁ, ଯୁଗ୍ମ ସଚିବ,
ସଂସ୍କୃତି ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ,
ରୁମ୍‌ ନଂ.334- ସି, ଶାସ୍ତ୍ରୀ ଭବନ,
ନୂଆଦିଲ୍ଲୀ
ଟେଲିଫାକ୍ସ ନଂ. 011-23381198

Ministry of Culture
Government extends last date for receipt of nominations for the Gandhi Peace Prize 2020 upto 15.6.2020
11 MAY 2020 6:23PM by PIB Delhi
The Ministry of Culture invites nominations for awarding Gandhi Peace Prize every year. The nominations are to be made in accordance with the provisions of the Code of Procedure for Gandhi Peace Prize which is available on Ministry of Culture, Government of India’s web-site: www.indiaculture.nic.in
For the year 2020, last date for receiving the nominations was 30th April 2020. Due to COVID-19 lockdown throughout the country, the last date for receipt of nominations for the Gandhi Peace Prize 2020 has now been extended upto and including 15.6.2020.
The nominations/recommendations in prescribed proforma may kindly be sent by mail / e-mail to:
Ms. Nirupama Kotru, Joint Secretary,
Ministry of Culture
Room No. 334-C, Shastri Bhavan,
New Delhi
Telefax No. 011-23381198