Ministry of Tribal Affairs
TRIFED & Art of Living Foundation collaboration to provide Free Ration Kits to Needy Tribes India Artisans
08 MAY 2020 5:47PM by PIB Delhi
TRIFED under Ministry of Tribal Affairs and Art Of Living Foundation (AOL) have signed a Memorandum of Understanding (MoU) to collaborate in respective programmes of each organisation for promoting Tribal Enterprises. The Art of Living Foundation has agreed to provide Free Ration Kits to Needy Tribes India Artisans.
TRIFED Regional Offices have compiled the list of needy tribal artisans and have identified 9,409 needy tribal artisans located across the country for distribution of ration kits under #iStandWithHumanity campaign of Art Of Living. This is being coordinated with the AOL offices in all States.
SI No. Regional Office Ration Kits Required
1 Ahmedabad 756
2 Chandigarh 191
3 Bhopal 954
4 Jaipur 2707
5 Kolkata 1576
6 Mumbai 817
7 Ranchi 2017
8 Dehradun 391
Total 9409
Weekly updates would be available from 10 May 2020.

ত্রাইবেল এফিয়র্স মন্ত্রালয়
তি.আর.আই.এফ.ই.দি.অমসুং আর্ত ওফ লিভিং ফাওন্দেসন্না পুন্না খুৎশম্নদুনা তেংবাংগী মথৌ তারবা ভারতকী আর্তিসন ত্রাইবশিংদা লেম্না রাসন কিৎশিং ফংহনগদৌরি
08 MAY 2020 5:47PM by PIB Imphal
ত্রাইবেল এফেয়র্সকী মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা তি.আর.আই.এফ.ই.দি.আমসুং আর্ত ওফ লিভিং ফাউন্দেসন্না ত্রাইবেল ইন্তর্প্রাইজেশিং শৌগৎনবা খুৎশম্ননা থৌরমশিং মথং-মথং পাংথোক্নবগীদমক্তা মেমোরেন্দম ওফ অন্দর্সতেন্দিং(এম.ও.ইয়ু.) অমা খুৎয়েক পীনখ্রে।
আর্ত ওফ লিভিং ফাওন্দেসন্না তেংবাংগী মথৌ তারবা ভারতকী আর্তিসন ত্রাইবশিংদা লেম্না রাসন কীতশিং ফংহনবদা অয়াবা পীখ্রে।
তি.আর.আই.এফ.ই.দি.গী রিজনেল ওফিসশিংনা তেংবাংগী মথৌ তারবা ত্রাইবেল আর্তিসনশিংগী লিস্ত অমা শেমখ্রে অমসুং আর্ত ওফ লিভিংগী #আই স্তেন্দ ৱিথ হ্যুমেন্তী হায়বা কেম্পেনগী মখাদা লেম্না রাসন কীতশিং য়েন্থোক্নবা লৈবাক অসিদা লৈরিবা তেংবাংগী মথৌ তারবা ত্রাইবেল আর্তিসনশিং ৯,৪০৯ মশক খংদোকখ্রে। মসি রাজ্য পুম্বগী এ.ও.এল. ওফিসশিংগা খুৎশম্নরগা তৌবা থবক্নি।
সে.নম্বর রিজনেল ওফিস মথৌ তাবা রাসন কীতশিং
অহেমদাবাদ ৭৫৬
2 চন্দীগর ১৯১
3 ভোপাল ৯৫৪
4 জয়পুর ২৭০৭
5 কোলকতা ১৫৭৬
6 মুম্বাই ৮১৭
7 রাঞ্চী ২০১৭
8 দেহরাদুন ৩৯১
অপুনবা ৯৪০৯
মে ১০, ২০২০দগী চয়োলগী ওইবা অপদেৎশিং ফংবীগনি।