Prime Minister's Office
PM pays tributes to Gurudev Rabindranath Tagore
08 MAY 2020 2:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Gurudev Rabindranath Tagore on his Jayanti.
“Tributes to Gurudev Tagore on his Jayanti. Gifted in several fields, he made a strong contribution towards India’s freedom movement. His clarity of thought and expression were always outstanding”, the Prime Minister said.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুৰুদেৱ ৰবীন্দ্ৰনাথ ঠাকুৰৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
08 MAY 2020 2:13PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুৰুদেৱ ৰবীন্দ্ৰনাথ ঠাকুৰৰ প্ৰতি তেওঁৰ জয়ন্তী উপলক্ষে শ্ৰদ্ধাঞ্জলি নিবেদন কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “জয়ন্তী উপলক্ষে গুৰুদেৱ ঠাকুৰলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছো৷ বিভিন্ন ক্ষেত্ৰলৈ উপহাৰ দিয়া গুৰুদেৱে ভাৰতৰ স্বাধীনতা আন্দোলনৰ প্ৰতিও শক্তিশালী অৱদান আগবঢ়াইছিল৷ তেওঁৰ চিন্তাধাৰাৰ স্পষ্টবাদীতা আৰু প্ৰকাশভংগী সদায়েই অনবদ্য আছিল৷”