Prime Minister's Office
PM pays tributes to Gurudev Rabindranath Tagore
08 MAY 2020 2:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Gurudev Rabindranath Tagore on his Jayanti.
“Tributes to Gurudev Tagore on his Jayanti. Gifted in several fields, he made a strong contribution towards India’s freedom movement. His clarity of thought and expression were always outstanding”, the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুরুদেব রবীন্দ্রনাথ তেগোরগী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
08 MAY 2020 2:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুরুদেব রবীন্দ্রনাথ তেগোরগী মফমদা মহাক্কী মপোক নুমিত্তা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়, "গুরুদেব তেগোরগী মপোক নুমিৎ অসিদা মহাক্কী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। হীরম কয়াদা হৈথোই- শিংথোইরদুনা মহাক্না ভারতকী নীংখা তম্বগী ঈহৌদা অচৌবা থৌদাং য়াবীরম্মি। মহাক্কী ময়েক শেংবা ৱাখল অমসুং মরিক চুম্না ফোংদোকপা ঙম্বগী মগুনশিং অদু মতম চুপ্পদা অৱাংবা থাক্তা লৈরি"।