Ministry of Defence
Only online applications accepted to obtain MoD NOC for aerial surveys
05 MAY 2020 4:23PM by PIB Delhi
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh had launched the Ministry of Defence (MoD) No Objection Certificate (NOC) web portal https://modnoc.ncog.gov.in/login for undertaking aerial surveys. Only online applications submitted on the portal are now being accepted for processing by MoD since 01.03.2020.
Nine applicants have already registered for making online applications. All those interested in undertaking aerial surveys and require NOC from MoD are requested to make use of this fully online facility.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
এরিএল সর্ভেগীদমক ঙাক-শেল মন্ত্রালয়গী নো ওবজেক্সন সর্তিফিকেৎ লৌনবগী ওনলাইন এপ্লিকেসন খক্তমক লৌশিনগনি
05 MAY 2020 4:23PM by PIB Imphal
ঙাক-শেল মন্ত্রী শ্রী রাজনাথনা সিংহনা এরিএল সর্ভেশিং তৌনবগীদমক ঙাক-শেল মন্ত্রালয় (এম.ও.দি.)গী নো ওবজেক্সন সর্তীফিকেৎ (এন.ও.সি.)ৎকী ৱেব পোর্তেল https://modnoc.ncog.gov.in/login হৌদোকখ্রে। ০১.০৩.২০২০দগী এম.ও.দি.না প্রোসেসিংগীদমক পোর্তেল অসিদা ওনলাইন এপ্লিকেসন খক্তমক পীশিনখ্রে। মাংজৌননা এপ্লিকান্ত মাপলনা ওনলাই এপ্লিকেসনগীদমক রেজিস্তর তৌখ্রে।
এরিএল সর্ভে তৌনীংবশিং অমদি এম.ও.দি.দগী এন.ও.সি.গী মথৌ তাবশিংগীদমক্তা ওনলাইনদা পীরিবা খুদোংচাবা অসি মপুং ওইনা শিজিন্ননবা হায়খ্রে।