ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ହନ୍ଦୱାଡାରେ ସହିଦ ହୋଇଥିବା ସୈନିକ ଏବଂ ସୁରକ୍ଷା କର୍ମୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
03 MAY 2020 5:06PM by PIB Bhubaneswar
ଜମ୍ମୁ ଓ କଶ୍ମୀରର ହନ୍ଦୱାଡାଠାରେ ସହିତ ହୋଇଥିବା ବୀର ସୈନିକ ଏବଂ ସୁରକ୍ଷା କର୍ମୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜ୍ଞାପନ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ହନ୍ଦୱାଡାରେ ସହିଦ ହୋଇଥିବା ସାହସୀ ସୈନିକ ଓ ସୁରକ୍ଷା କର୍ମୀଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି । ସେମାନଙ୍କ ବୀରତ୍ଵ ଏବଂ ତ୍ୟାଗକୁ ସର୍ବଦା ସ୍ମରଣ କରାଯିବ । ସେମାନେ ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ ଭାବନା ସହ ଦେଶର ସେବା କରିଛନ୍ତି ଏବଂ ନାଗରିକଙ୍କ ସୁରକ୍ଷା ଲାଗି ଅନବରତ କାର୍ଯ୍ୟ କରିଛନ୍ତି । ସେମାନଙ୍କ ପରିବାର ଓ ବନ୍ଧୁବର୍ଗଙ୍କୁ ଗଭୀର ସମବେଦନା” ।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to soldiers and security personnel martyred in Handwara
03 MAY 2020 5:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi paid tributes to valiant soldiers and security personnel martyred in Handwara in Jammu & Kashmir.
“Tributes to our courageous soldiers and security personnel martyred in Handwara. Their valour and sacrifice will never be forgotten. They served the nation with utmost dedication and worked tirelessly to protect our citizens. Condolences to their families and friends”, the Prime Minister said.