প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হন্দৱারাদা থৱায়না পোন্থা পীখ্রবা লান্মীশিং অমসুং সেক্যুরিতী পর্সোনেলশিংদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
03 MAY 2020 5:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জম্মু অমসুং কশ্মীরগী হন্দৱারাদা থৱায়না পোন্থা পীখ্রবা থৌনা ফরবা লান্মীশিং অমসুং সেক্যুরিতী পর্সোনেলশিংদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “হন্দৱারাদা থৱায়না পোন্থা পীখ্রবা ঐখোয়গী থৌনা ফরবা লান্মীশিং অমসুং সেক্যুরিতী পর্সোনেলশিংবু ইকায় খুম্নজরি। মখোয়গী থৌনা ফবা অমসুং কত্থোকপা অদু কৈদৌনুংদা কাওররোই। মখোয়না খমথেংবা কত্থোকপগা লোয়ননা লৈবাক্কী সেবা তৌখি অমদি ঐখোয়গী মীয়াম্বু অশোয়-অঙাম য়াওহন্দনবা চোকথবা নায়দনা থবক তৌখি। মখোয়গী ইমুং-মনুং অমসুং মরূপ-মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to soldiers and security personnel martyred in Handwara
03 MAY 2020 5:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi paid tributes to valiant soldiers and security personnel martyred in Handwara in Jammu & Kashmir.
“Tributes to our courageous soldiers and security personnel martyred in Handwara. Their valour and sacrifice will never be forgotten. They served the nation with utmost dedication and worked tirelessly to protect our citizens. Condolences to their families and friends”, the Prime Minister said.