প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং সিঙ্গাপুরগী প্রধান মন্ত্রী হিজ এক্সিলেন্সী লী সিয়ান লুংগা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে
24 APR 2020 2:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং সিঙ্গাপুরগী প্রধান মন্ত্রী হিজ এক্সিলেন্সী লী সিয়ান লুংনা এপ্রিল ২৩, ২০২০দা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
লুচিংবা অনিনা হকশেল অমসুং শেন্মিৎলোন্দা কোবিদ-১৯ লাইচৎনা পীরিবা চৈথেংগী মতাংদা মাগী মাগী মোৎ পীনখি। মখোয় অনীনা মখোয়-মখোয়গী লৈবাক্তা লাইচৎ অসিবু নম্থনবা লৌখৎলিবা থৌরাংশিং অমসুং মসিনা শেন্মিৎলোন অমসুং খুন্নাইদা পীরিবা শাফুশিংগী মতাংদা ৱারী শানখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অঙম্বা থাক্তা হিদাক লাংথক্কী পোৎলমশিং য়াওনা তঙাইফদবা পোৎলমশিং সিঙ্গাপুরদা লেপ্তনা মতেং পাংগনি হায়না থাজবা পীখি।
লুচিংবা অনীনা হৌজিক ওইরিবা ফিবম অসিদা, ভারত-সিঙ্গাপুর স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপকী মরু ওইবসু পন্নখি। কোবিদ-১৯না হৌজিক অমসুং তুংদা পীরক্কদবা খুদোংচাদবশিং পুন্না থেংনমিন্নবদা য়ানখি।
প্রধান মন্ত্রীনা সিঙ্গাপুরগী প্রজা মীয়ামদা হৌজিক ওইরিবা সমস্যা অসিগী মনুংদা হকশেল অমসুং নুংঙাই য়াইফনা লৈনবগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীখি।

Prime Minister's Office
Telephone conversation between Prime Minister Shri Narendra Modi and H.E. Lee Hsien Loong, Prime Minister of Singapore
24 APR 2020 2:08PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation with H.E. Lee Hsien Loong, Prime Minister of Singapore on 23rd April 2020.
The two leaders exchanged views on the health and economic challenges posed by the COVID-19 pandemic. They updated each other on the measures being adopted in their respective countries to tackle the pandemic and its economic and social effects.
Prime Minister promised to provide all possible support for maintaining supplies of essential goods, including medical products, to Singapore. Prime Minister also expressed his appreciation for the support being extended to Indian citizens in Singapore.
Both leaders stressed the importance of the India-Singapore Strategic Partnership in the present context. They agreed to work together to address the present and future challenges posed by COVID-19.
Prime Minister conveyed his best wishes for the health and wellbeing of the people of Singapore during the present crisis.