Ministry of Petroleum & Natural Gas
Shri Dharmendra Pradhan interacts with over 1000 LPG distributors through VC; Asks them to maximise free Ujjwala refills for benefit of poor
22 APR 2020 10:17AM by PIB Delhi
Minister of Petroleum and Natural Gas and Steel Shri DharmendraPradhan interacted with over 1000 LPG distributors from across the country through video conferencing on Tuesday evening.
While lauding their good work in ensuring doorstep delivery of LPG cylinders during the lockdown, he appealed to them to proactively reach out and maximise the delivery of three free LPG cylinders to PMUY beneficiaries under PradhanMantriGaribKalyanYojana announced for the poor to help them fight the battle against the Covid19 pandemic.
Minister Pradhan also complimented them for taking all necessary precautions, including sanitisation of LPG cylinders to prevent the spread of the novel coronavirus and ensuring safety of the delivery boys and their consumers. He asked the distributors to continue making the delivery boys and through them the consumers aware about the importance of using face masks, AarogyaSetu app, cleaning hands and social distancing in defeating the pandemic. He further said that the frontline warriors, i.e the delivery boys have proved effective in dissemination of this useful information among the consumers.He urged the distributors to continue with the good work in following the SOPs of Social Distancing, sanitisation and hygiene at the workplace to minimise the risk of infection. Also, he urged them to be empathetic towards front line LPG warriors and take all possible care of them.

পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাস মন্ত্রালয়
ভি.সি.গী খুথাংদা শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান্না এল.পি.জি. দিসত্রিব্যুতর ১০০০ মথক্তা ৱারী শানখ্রে; লাইরবশিংনা কান্ননবগীদমক্তা লেম্না উজ্বালা রেফিলশিং হেন্না পীননবা খঙহনখ্রে
22 APR 2020 10:44PM by PIB Imphal
পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাস অমসুং স্তীলগী মন্ত্রী শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান্না লৈবাকপোকপগী নুংদাংৱাইরমদা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুথাংদা লৈবাক অসিদা লৈরিবা এল.পি.জি. দিস্ত্রিব্যুতর ১০০০গী মথক্তা ৱারী শানখ্রে।
লোকদাউন মনুংদা য়ুমথোং খুদিংগী থোংগালদা শোয়হন্দনা এল.পি.জি. সিলিন্দরশিং থিনবগী থাগৎপা ফোংদোকপগা লোইননা মহাক্না কোবিদ-১৯গী লাইচৎ অসিগী মায়োক্তা লান্থেংনবদা মতেং পাংনবা লাইরবশিংগীদমক্তা লাওথোকখিবা প্রধান মন্ত্রী গরীব কল্যান য়োজনাগী মখাদা লৈবা পি.এম.য়ু.ৱাই.গী বেনিফিসরীশিংদা লেম্না সিলিন্দর অহুম পীনবগী থবক অসি মখোয়না থুনা য়াংনা পাইখৎনবা অমসুং হেন্না ফজনা তৌনবা খঙহনখ্রে।
নোবেল কোরোনা ভাইরস অসি শন্দোরকপদগী থিংনবা অমসুং থিনবা চৎলিবা নুপামচাশিং অমসুং মখোয়গী কঞ্জ্যুমরশিংদা খুদোংথিবা থোক্তনববা এল.পি.জি. সিলিন্দরশিংগী সেনিতাইজেশন তৌবগা লোইননা লৌখৎফম থোকপা মথৌ তাবা চেকশিন থৌরাংশিং লৌখৎপগীদমক্তা মন্ত্রী প্রধান্না মখোয়বুসু থাগৎখ্রে। মহাক্না দিস্ত্রিব্যুতরশিংদা মখোয়গী থিনবা চৎলিবা নুপামচাশিং অমসুং মখোয়গী খুত্থাংদা কঞ্জ্যুমরশিংদা লাইচৎ অসিবু মাইথিবা পীনবগীদমক্তা ফেস মাস্কশিং শিজিন্নবগী, আরোগ্য সেতু এপ, খুৎশা হামদোকপা অমসুং সোসিয়েল দিস্তেন্সিং তৌবগী মরু ওইবা খঙহন্নবগী থবক অসি মখা তানা চৎথনবা হায়খ্রে। মহাক্না মখা তানা হায়খি মদুদি মমাং থংদুনা চৎলিবা লান্মীশিং হায়বদি থিনবা চৎলিবা নুপামচাশিংনা কঞ্জ্যুমরশিংগী মরক্তা মরু ওইবা পাউশিং অসি শন্দোকপনা কান্নৈ হায়বা খঙলে। মহাক্না দিস্ত্রিব্যুতরশিংদা ইনফেক্সন তৌবগী খুদোংথিবা থোরকপা অদু হন্থনবা সোসিয়েল দিস্তেন্সিংগী এস.ও.পি.শিং নীংথিনা ইনবা, সেনিতাইজেশন তৌবা অমসুং থবক শুফমদা নীংথনা লু-নান্না থম্বগী অফবা থবকশিং অসি মখা তানা চৎথনবা খঙহল্লকখ্রে। মসিগা লোইননা মহাক্না মমাং থাদুনা চৎলিবা এল.পি.জি.গী লান্মীশিং অসিবু মশক খঙবীয়ু অমসুং মখোয়বু অঙম্বা মখৈ য়েংশিনবীনবা খঙহল্লকখ্রে।