গৃহ মন্ত্ৰালয়
ভাৰতত আবদ্ধ হৈ থকা বিদেশী লোকসকলক যাবলৈ দিয়া আৰু ক’ভিড-১৯ নিগেটিভ বুলি প্ৰমাণিত লোকক কোৰেণ্টাইনৰ পৰা মুকলি কৰাৰ বাবে এছঅ’পি প্ৰস্তুতকৰণ সম্পৰ্কত গৃহ মন্ত্ৰালয়ৰ ওপৰঞ্চি নিৰ্দেশনা জাৰি
02 APR 2020 9:37PM by PIB Guwahati
ক’ৰোনা ভাইৰাছ প্ৰতিহত কৰিবলৈ সমগ্ৰ দেশজুৰি চলি থকা লকডাউন সন্দৰ্ভত আটাইবোৰ মন্ত্ৰালয়/দপ্তৰক গৃহ মন্ত্ৰালয়ে প্ৰকাশ কৰা ইয়াৰ নিৰ্দেশাৱলীৰ (https://pib.gov.in/PressReleseDetail.aspx?PRID=1607997) সৈতে এক ওপৰঞ্চি নিৰ্দেশনা জাৰি কৰিছে।
এই নিৰ্দেশনা অনুসৰি ভাৰতত আবদ্ধ হৈ থকা বিদেশী লোকসকলৰ যোৱাৰ ব্যৱস্থা কৰাৰ লগতে ক’ভিড-১৯ নিগেটিভ হিচাপে প্ৰমাণিত হোৱা কোৰেণ্টাইনত থকা লোকসকলক মুকলি কৰি দিয়াৰ বাবে এছঅ’পি প্ৰস্তুত কৰা হৈছে।
ওপৰঞ্চি নিৰ্দেশপত্ৰখন

Ministry of Home Affairs
MHA issues an Addendum to lays down SOPs for transit of foreigners stranded in India and release of quarantined persons after being tested COVID-19 negative
02 APR 2020 9:37PM by PIB Delhi
Ministry of Home Affairs (MHA) has issued an addendum to the guidelines, and subsequent addendums, to all Ministries/Departments (https://pib.gov.in/PressReleseDetail.aspx?PRID=1607997), regarding the Nationwide lockdown to fight Corona Virus.
The addendum lays down SOPs for transit of foreigners stranded in India and release of quarantined persons after being tested COVID-19 negative.
Addendum Document