ভাৰতীয় নিৰ্বাচন আয়োগ
নিৰ্বাচনী ব্যৱস্থাপনাৰ বিভিন্ন দিশক লৈ ভাৰতৰ নিৰ্বাচন আয়োগে গঠন কৰা কৰ্মী গোটৰ মুল পৰামৰ্শৱলীৰ সন্দৰ্ভত মন্তব্য/পৰামৰ্শৱলী প্ৰদানৰ সময়সীমা বৃদ্ধি
02 APR 2020 1:39PM by PIB Guwahati
ভাৰতৰ নিৰ্বাচন আয়োগে ৭ মাৰ্চ, ২০২০ত নিৰ্বাচনী ব্যৱস্থাপনাৰ বিভিন্ন দিশক লৈ গঠন কৰা কৰ্মী গোটৰ মুল পৰামৰ্শৱলীৰ সন্দৰ্ভত নাগৰিক আৰু অংশীদাৰসকলৰ পৰা ৩১ মাৰ্চৰ ভিতৰত মন্তব্য/পৰামৰ্শৱলী প্ৰদানৰ আহ্বান জনাইছিল৷
দেশত ক’ভিড-১৯ৰ সংক্ৰমণ ৰুধিবলৈ বলবৎ কৰা লকডাউনৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত সৃষ্টি হোৱা পৰিস্থিতিৰ বাবে একাংশ লোকে এই সময়সীমা বৃদ্ধিৰ আহ্বান জনাই আহিছে৷ আয়োগে বিষয়টো বিবেচনা কৰি অহা ৩০ এপ্ৰিল, ২০২০লৈ মন্তব্য প্ৰদানৰ সময়সীমা বৃদ্ধি কৰিছে৷
Click here to see the link

Election Commission
Extension of Date for submitting comments/suggestions on main recommendations of Working Groups set up by ECI on various aspects of Electoral Management
02 APR 2020 1:39PM by PIB Delhi
Election Commission of India on March 7, 2020 (copy hyperlinked), had invited comments/suggestions from citizens and stakeholders on main recommendations of Working Groups on various aspects of electoral management until March 31, 2020.
Some representations have been received to extend the deadline in view of the current situation of lockdown measures to contain Covid-19 in the country. The Commission has considered the same and extended the deadline of receiving comments to April 30, 2020.
Click here to see the link