Prime Minister's Office
PM expresses best wishes to PM of UK
27 MAR 2020 6:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed his best wishes for good health of PM of United Kingdom, Mr Boris Johnson as he tests positive for COVID 19.
“Dear PM Boris Johnson, You’re a fighter and you will overcome this challenge as well. Prayers for your good health and best wishes in ensuring a healthy UK” the Prime Minister said.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ব্ৰিটেইনৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীক শুভেচ্ছা জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
27 MAR 2020 6:48PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প’জিটিভ ক’ভিড-১৯ত আক্ৰান্ত হোৱা ব্ৰিটেইনৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী ব’ৰিছ জনছনক তেওঁৰ সুস্বাস্থ্য কামনা কৰি শুভেচ্ছা জনাইছে৷
‘‘মাননীয় প্ৰধানমন্ত্ৰী ব’ৰিছ জনছন, আপুনি এজন যুঁজাৰু আৰু অতি শীঘ্ৰেই আপুনি এই প্ৰত্যাহ্বান জয় কৰিব পাৰিব৷ আপোনাৰ সুস্বাস্থ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো আৰু ব্ৰিটেইনৰ মংগল কামনা কৰিছো’’, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে কয়৷