প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জনসাধাৰণক লক্-ডাউন পালন কৰিবলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ আহ্বান
23 MAR 2020 11:19AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি জনসাধাৰণক লক্-ডাউন পৰিস্থিতি গুৰুত্বসহকাৰে গ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে৷ শ্ৰী মোদীয়ে এটা টুইটত জনসাধাৰণক নিজক আৰু নিজৰ পৰিয়ালৰ সদস্যক ক’ৰনাৰ পৰা ৰক্ষা কৰিবলৈ ৰাজ্য আৰু কেন্দ্ৰ চৰকাৰে প্ৰদান কৰা পৰামৰ্শৱলী পালন কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে৷ তেওঁ ৰাজ্য চৰকাৰক জনসাধাৰণে যাতে লক্-ডাউন পালন কৰে তাৰ বাবে বিহিত ব্যৱস্থা গ্ৰহণ কৰিবলৈ অনুৰোধ জনায়৷

Prime Minister's Office
Prime Minister appeals to citizens to strictly adhere to lockdown
23 MAR 2020 11:19AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today lamented that people are not taking the lockdown in the country seriously.
In a tweet Shri Modi appealed to the people to save their family members and themselves by strictly adhering to the directions being given by the State and Central Governments.
He requested the State Governments to make people adhere to the lockdown.