ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଲକଡାଉନ ନିୟମକୁ ଦେଶବାସୀ କଡାକଡି ପାଳନ କରିବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ନିବେଦନ
23 MAR 2020 9:16AM by PIB Bhubaneswar
ଲକଡାଉନ ନିୟମକୁ ଦେଶର କିଛି ଲୋକ ଗମ୍ଭୀର ଭାବେ ନେଉନାହାନ୍ତି ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରି କହିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଲୋକଙ୍କୁ ନିବେଦନ କରି କହିଛନ୍ତି ଯେ, ରାଜ୍ୟ ଓ କେନ୍ଦ୍ର ସରକାରଙ୍କ ଦ୍ଵାରା ପ୍ରଦତ୍ତ ନିର୍ଦ୍ଦେଶଗୁଡ଼ିକୁ କଡାକଡି ଭାବେ ପାଳନ କରି ସେମାନଙ୍କ ପରିବାରର ସଦସ୍ୟ ଓ ନିଜକୁ ସୁରକ୍ଷିତ ରଖନ୍ତୁ ।
ସେ ରାଜ୍ୟ ସରକାରମାନଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରି କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଲୋକମାନେ ଯେପରି ଲକଡାଉନକୁ କଡାକଡି ପାଳନ କରିବେ ସେଥିପ୍ରତି ଦୃଷ୍ଟି ଦିଅନ୍ତୁ ।

Prime Minister's Office
Prime Minister appeals to citizens to strictly adhere to lockdown
23 MAR 2020 11:19AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today lamented that people are not taking the lockdown in the country seriously.
In a tweet Shri Modi appealed to the people to save their family members and themselves by strictly adhering to the directions being given by the State and Central Governments.
He requested the State Governments to make people adhere to the lockdown.