Prime Minister's Office
PM urges people not to panic and avoid unnecessary travels
Follow the advise and instructions by doctors, says PM
Appreciates IT professionals and Workers for providing seamless services to the fellow citizens
21 MAR 2020 7:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has urged people not to panic and avoid unnecessary travels. While asking everyone to listen to the advise given by doctors, PM said all those who have been told to stay in home quarantine should follow the instructions.
In a series of tweets PM said, “Never forget - precautions not panic! It’s not only important to be home but also remain in the town/ city where you are. Unnecessary travels will not help you or others. In these times, every small effort on our part will leave a big impact”.
This is the time we should all listen to the advise given by doctors and authorities. All those who have been told to stay in home quarantine, I urge you to please follow the instructions. This will protect you as well as your friends and family”.
Appreciating the IT professionals and Workers for providing their services to fellow citizens, Prime Minister said their outstanding role in combating COVID-19 will be remembered for years to come.
In a tweet PM said, “They are heroes. They’re phenomenal individuals whose outstanding role will be remembered for years to come”.
Absolutely correct! India is extremely proud of our IT professionals who are working hard to provide seamless services to fellow citizens. This community of innovators and industrious professionals has a major role to play in combating COVID-19.” #IndiaFightsCorona

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শংকিত নহ’বলৈ তথা অনাহকত ভ্ৰমণ নকৰিবলৈ জনসাধাৰণক আহ্বান জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
চিকিৎসকৰ পৰামৰ্শ আৰু নিৰ্দেশাৱলী পালন কৰক, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে কয়
নাগৰিকসকললৈ নিৰৱচ্ছিন্ন সেৱা আগবঢ়োৱা তথ্য প্ৰযুক্তিৰ পেছাদাৰী ব্যক্তিসকল তথা কৰ্মীসকলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰশংসা
21 MAR 2020 7:33PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জনসাধাৰণক শংকিত নহ’বলৈ তথা অনাহকত ভ্ৰমণ নকৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে৷ চিকিৎসকসকলে প্ৰদান কৰা পৰামৰ্শৱলীসমূহ পালন কৰিবলৈ জনসাধাৰণক সোঁৱৰাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে যিসকলক ঘৰত আচুতীয়াকৈ থাকিবলৈ নিৰ্দেশ দিয়া হৈছে তেওঁলোকে এই নিৰ্দেশ পালন কৰা উচিত৷
টুইটাৰত এলানি টুইট প্ৰকাশ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, ‘‘কেতিয়াও নাপাহৰিব- সাৱধানতা অৱলম্বন কৰক, শংকিত নহ’ব! ঘৰত থকাটোৱেই কেৱল প্ৰয়োজন নহয়, বৰঞ্চ আপুনি যি চহৰ/নগৰত আছে, তাতেই থাকক৷ অনাৱশ্যকীয় ভ্ৰমণে আপোনাক আৰু কাকো সহায় নকৰে৷ এই সময়ছোৱাত আপুনি গ্ৰহণ কৰা সামান্য পদক্ষেপে বৃহৎ প্ৰভাৱ পেলাব পাৰে৷
এই সময়ছোৱাত আমি চিকিৎসক আৰু কৰ্তৃপক্ষই প্ৰদান কৰা পৰামৰ্শসমূহ পালন কৰা উচিত৷ যিসকলক ঘৰত আচুতীয়াকৈ থাকিবলৈ দিয়া হৈছে, মই আপোনালোকক অনুৰোধ জনাইছো যে আপোনালোকে পৰামৰ্শসমূহ পালন কৰক৷ ইয়াৰ জৰিয়তে আপুনি লগতে আপোনাৰ বন্ধু-বান্ধৱসকলো সুৰক্ষিত হ’ব৷’’
নাগৰিকসকলক নিৰৱচ্ছিন্ন সেৱা আগবঢ়াই থকা তথ্য প্ৰযুক্তিৰ পেছাদাৰীসকল তথা কৰ্মীসকলক প্ৰশংসা কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁলোকৰ কামসমূহ ভৱিষ্যতলৈও সোঁৱৰণ কৰা হ’ব বুলি উল্লেখ কৰে৷
টুইট এটাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে কয়, ‘‘তেওঁলোক হ’ল নায়ক৷ তেওঁলোকৰ এই অতুলনীয় ভূমিকাক আগন্তুক বৰ্ষসমূহতো সোঁৱৰণ কৰা হ’ব৷
সম্পূৰ্ণ সত্য! ভাৰতে আমাৰ তথ্য প্ৰযুক্তিৰ পেছাদাৰীসকলক লৈ গৌৰৱ কৰে যিয়ে নিৰৱচ্ছিন্নভাৱে নাগৰিকসকললৈ সেৱা আগবঢ়াই আছে৷ এওঁলোকে ক’ভিড-১৯ক প্ৰতিৰোধ কৰাৰ ক্ষেত্ৰত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছে৷’’ #IndiaFightsCorona