Prime Minister's Office
PM appreciates PM of Nepal
20 MAR 2020 11:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has appreciated PM of Nepal, Shri KP Sharma Oli for his announcement of contribution to the COVID-19 Emergency Fund.
“Deeply appreciate PM KP Sharma oli’s announcement of contribution of NPR 10 crores to the COVID-19 Emergency Fund. It reflects Oli Ji’s commitment and support to the collective fight of SAARC countries against the pandemic”, the Prime Minister said.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନେପାଳ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
20 MAR 2020 9:07PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କୋଭିଡ-19 ଜରୁରିକାଳୀନ ପାଣ୍ଠିରେ ଯୋଗଦାନ ଲାଗି ନେପାଳ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ କେ.ପି.ଶର୍ମା ଓଲିଙ୍କ ଘୋଷଣାକୁ ସ୍ଵାଗତ କରିଛନ୍ତି ।
“କୋଭିଡ-19 ଜରୁରିକାଳୀନ ପାଣ୍ଠିରେ 10 କୋଟି ଟଙ୍କାର ଯୋଗଦାନ ନିମନ୍ତେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କେ.ପି.ଶର୍ମା ଓଲିଙ୍କ ଘୋଷଣା ପାଇଁ ତାଙ୍କୁ ଅଶେଷ ଧନ୍ୟବାଦ । ଏହି ମହାମାରୀ ବିରୋଧରେ ସାର୍କ ରାଷ୍ଟ୍ର ସମୂହର ମିଳିତ ପ୍ରୟାସ ପ୍ରତି ଓଲି ମହାଶୟଙ୍କ ସମର୍ଥନ ଓ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାର ପ୍ରମାଣ,” ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ।