Prime Minister's Office
PM condoles demise of Dr. M Chidananda Murthy
11 JAN 2020 5:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has condoled the demise of Dr. M Chidananda Murthy.
“Dr. M Chidananda Murthy was a doyen of culture and literature. His passion towards Kannada language was noteworthy and so were his efforts to preserve unique aspects of our rich history. His demise is saddening. Condolences to his family and admirers. Om Shanti”, the Prime Minister said.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ডঃ এম চিদানন্দ মুৰ্ত্তীৰ দেহাৱসানত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
11 JAN 2020 5:28PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ডঃ এম চিদানন্দ মুৰ্ত্তীৰ দেহাৱসানত শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ শোকবাৰ্তাত এইদৰে কয়, ‘‘ডঃ এম চিদানন্দ মুৰ্ত্তী আছিল সংস্কৃতি আৰু সাহিত্যৰ উপাসক৷ কানাড়া ভাষাৰ প্ৰতি তেওঁৰ ভালপোৱা আছিল অপৰিসীম আৰু আমাৰ ঐতিহ্যময় ইতিহাস সংৰক্ষণত তেওঁ বিশেষ ভূমিকা পালন কৰিছিল৷ তেওঁৰ প্ৰাণত্যাগৰ ঘটনাই ব্যথিত কৰি তুলিছে৷ তেওঁৰ পৰিয়াল তথা অনুগামীসকললৈ সমবেদনা প্ৰকাশ কৰিছো৷ ওম শান্তি৷’’