Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses of South India Natural Farming Summit 2025 at Coimbatore, Tamil Nadu
19 NOV 2025 10:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses of South India Natural Farming Summit 2025 at Coimbatore, Tamil Nadu.
In a separate posts on X, Shri Modi said;
“As always, the welcome in Coimbatore was truly special. The warmth, affection and blessings of the people of this vibrant city will always remain close to my heart.”
“In the past 11 years, one of the biggest transformations in India’s agriculture sector has been that our youth now see numerous opportunities in this field as well. Natural farming has played a major role in this shift.”
“I am happy that in just one year, lakhs of farmers across India have joined the National Mission on Natural Farming.”
“In Tamil Nadu and across South India, our farmers have consistently practised natural farming. Their efforts stand as an inspiration for the entire nation.”
“We must ensure that natural farming evolves into a truly science-backed movement. Here is my special appeal relating to this.”
“The South India Natural Farming Summit 2025 in Coimbatore was a very special programme. It encourages more discussion and exchange of best practices on the very relevant subject of natural farming. It was also a delight to see the innovative work being done by farmers in this field.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা তমিল নাদুগী কোইম্বাতোরদা পাংথোকখিবা সাউথ ইন্দিয়া নেচরেল ফার্মিং সবমিৎ 2025 কী মীৎনা উবা পাওদম খরা থম্লকখ্রে
19 NOV 2025 10:42PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তমিল নাদুগী কোইম্বাতোরদা পাংথোকখিবা সাউথ ইন্দিয়া নেচরেল ফার্মিং সবমিৎ 2025 কী মীৎনা উবা পাওদম খরা থম্লকখ্রে।
তোখায়পা পোস্ত অমদা X তা শ্রী মোদীনা হায়খি;
“হান্নগী মতৌগুম্না কোইম্বাতোরদা তরম্না ওকখিবা অসি তশেংনা য়াম্না অখন্নবনি। মসিগী হরাও-নুংঙাইবনা থল্লবা সহর অসিগী মীশিংনা তরাম-তরাম্না তৌবা মতৌ, মীনুংশি অমসুং থৌজালশিং অদু থম্মোয়নুংদা অদুম্মক শাগোন্নদুনা লৈরগনি।”
“হৌজিক ঐখোয়গী নহাশিংনা মসিগী লমসিদা খুদোংচাবা মশিং থিঙমদনসু লৈহল্লিবা ভারতকী এগ্রিকলচরগী সেক্তরদা তৌরকখিবা হৌখিবা চহী 11 সিদা পুরকখিবা অওনবা অসি খ্বাইদগী চাওবা অওনবনি। নেচরেল ফার্মিংনা মসিগী অহোংবা অসিদা অচৌবা থৌদাং অমা লৌরি।”
“শুপ্নতগী চহী অমখক্তা ভারতকী লৌমী লাখ কয়া-কয়ানা নেচরেল ফার্মিংদা তৌবা নেস্নেল মিশন অসিদা য়াওরকখিবা অসিদা ঐহাক নুংঙাই। ”
“তমিল নাদুদা অমদি খা ভারত্তা ঐখোয়গী লৌমীশিংনা লেপ্পা লৈতনা নেচরেল ফার্মিং তৌনরি। মখোয়গী হোৎনবা কনবশিং অসিনা লৈবাক পুম্বদা ইনোৎ হাপ্পিরি।”
“নেচরেল ফার্মিং অসিদা বিজ্ঞান্না য়ুম্ফম ওইবা ইহৌ অমনি হায়বসি ঐখোয়না চপ চানা ওইহনগদবনি। মসিগা মরি লৈননা ঐহাক্না অখন্ননা হায়জগদবা অদু লৈজরে।”
“সাউথ ইন্দিয়া নেচরেল ফার্মিং সবমিৎ অসি য়াম্না মরুওইবা থৌরম্নি। মসিনা নেচরেল ফার্মিংগা মরি লৈনবা হীরমদা খ্বাইদগী ফজনা থবক পাংথোকপশিংগী মতাংদা হেন্না ৱা খন্নবা অমসুং ৱা হায়দোক-হায়জিন তৌনবা হেনগৎহল্লি। লম অসিদা লৌমীশিংনা তৌখিবা ইনৌভেতিব ওইবা থবকশিং অদু উবদা অদুক্কী মতিক নুংঙাইবা ফাওখি।”